Kletsen, kletsen, kletsen...

11 april 2020
Kidsproof Kletspraat, wij pakken dit spel graag bij de borrel of bij het eten. Dat levert de leukste gesprekken op met je gezin. Samen met mijn collega's hebben we ons eigen Kidsproof versie gemaakt!
In deze tijd zitten we veel thuis, maar we hoeven ons niet te vervelen. We hebben een tof familiespel gemaakt: Kidsproof Kletspraat! Dit gezellige spel kun je met de hele familie spelen, lekker buiten in de tuin, aan de keukentafel of lekker languit op de bank. Ook leuk om ze mee te nemen tijdens een wandeling of ze op te sturen aan opa en oma.Wie is er thuis het rustigst? Waar hebben papa en mama elkaar leren kennen? Wie zou jij willen verrassen en waarom? Wat mis je nu het meeste? Een kleine greep uit de vragen die je kunt verwachten.

Je kunt de vragen voorlezen vanaf het scherm. Maar je kunt er ook een knutselactiviteit aan koppelen en de afbeeldingen opslaan, afdrukken en uitknippen. Je stopt ze in een doosje of potje en dan is je eigen Kidsproof Kletspraat spel klaar! Het vragenuurtje kan beginnen.

Veel plezier!