Kidsproofreporters bij Restaurant Vandaag!

4 juni 2018
Sinds februari is Restaurant Vandaag ook in Breda gevestigd. We hebben al veel positieve verhalen gehoord, dus het wordt hoog tijd dat we zelf een kijkje gaan nemen!
Bij binnenkomst worden we vriendelijk ontvangen en krijgen we meteen een rondleiding door het sfeervol ingerichte restaurant. Hartstikke fijn! Restaurant Vandaag is een concept waarbij je zelf steeds je gerechtjes kan halen (self service) bij de grote en uitgebreide counters. De kinderen kijken hun ogen uit. De één roept bij de ene counter 'yes, hier heb ik zin in', de andere zegt 'he, dat vind ik niet lekker'. Er is gelukkig zoveel keus zowel voor volwassenen als kinderen dat er altijd wel iets tussen zitten wat goed in de smaak valt. 

Zo is er een hoek waar je lekkere pasta's en pizza's kunt pakken. Kun je er genieten van sushi en andere heerlijke vissen. En bakken en grillen ze het vlees en vis op jouw verzoek. Het leuke is alles is op ooghoogte van de kids, dus ze zien hoe de koks de gerechten klaar maken. Heel tof! Daarnaast hebben ze zelfs een speciaal kinderbuffet waar ook de hele kleine kids zelf hun hapjes zoals kleine frikandellen en aardappelkroketjes kunnen pakken. De kids vinden het fantastisch! En we snappen het wel. In welk restaurant mag je nu zelf rondlopen en je eigen eten & drinken pakken!Voordat het toetjes-tijd is, gaan Puck, Flip en Ot nog naar de kinderkeuken, waar ze onder begeleiding koekjes mogen maken. Wat een leuke activiteit. Terwijl de koekjes in de oven zitten, is het tijd voor het toetjes-buffet. De reactie van Puck zegt genoeg: 'Het is echt onmogelijk om hier uit te kiezen, er is zoveel lekkers!'. En dat klopt helemaal: de een kiest voor een ijsje met allerlei spikkels en marshmellows erop, de ander kiest voor verschillende kleine taartjes en ze genieten allemaal van de grote chocoladefontein. Stukjes fruit, marshmellows, koekjes en snoepjes. Het kan allemaal onder de fontein gehouden worden en smullen maar!Voldaan en met de zelfgemaakte koekjes gaan we naar huis. Op de fiets wordt meteen de vraag gesteld: 'Wanneer gaan we hier weer eten? Het is er zo leuk en er is zoveel lekkers'. Ons antwoord: We komen vast een keer terug.

Wil je reserveren of ben je op zoek naar meer info? Lees dan hier meer over Restaurant Vandaag.