Kidsweekend bij Kinepolis

25 juni 2018
Kidsproofreporters Puck, Flip en Ot brengen een bezoek aan het Kidsweekend 'Incredibles 2' bij Kinepolis Breda! Wat tijdens zo'n Kidsweekend te beleven is, lees je hier!
We zijn al vaker naar Kinepolis Breda geweest, maar nog nooit naar een Kidsweekend. Deze worden regelmatig georganiseerd en tijdens zo'n weekend staat één thema helemaal centraal. Naast films in dat thema worden er ook leuke kinderactiviteiten geoganiseerd. In mei stonden de films gebaseerd op de boeken van Annie M.G. Schmidt bijvoorbeeld centraal en dit keer staat alles in het teken van 'Incredibles 2'.Op tijd komen we aan, zodat de kinderen rustig iets lekkers kunnen uitkiezen en we, aangezien we naar een 3D-film gaan, een 3D-bril kunnen aanschaffen. Snel nog even naar de schone toiletten en dan gaan we ons settelen in de fijne en grote bioscoopstoelen. Bij de ingang van elke bioscoopzaal staan ook zitverhogers, handig voor de kleine bezoekers onder ons.

De Incredibles 2, een film over een superheldenfamilie, begint en we zitten meteen in het verhaal:

In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack, wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!

Puck, Flip en Ot vinden het soms spannend, maar zijn met name benieuwd hoe het afloopt. Ook wordt er volop gelachen. Baby Jack-Jack vinden ze geweldig en erg grappig.Na de film maken we een stop in de hal waar allerlei spelletjes in het thema Incredibles staan. Zo kun je laten zien hoe sterk en snel je bent. Kun je je behendigheid laten zien met ringwerpen. Je energie raak je kwijt op het springkussen. En wil je even iets rustigs doen, dan kun je aan een tafel een kleurplaat kleuren of een woordzoeker doen. Tussendoor genieten ze van de Incredibles kracht- of snelheidsdrank. Het is een geslaagde middag! 
 
Wist je dat trouwens er volop gratis parkeergelegenheid bij de bioscoop zit? Ideaal! Uiteraard kun je hier ook met de fiets prima naartoe en ook daarvoor is er een ruime gratis fietsenstalling.

Wil je ook een keer naar de film bij Kinepolis Breda? Het aanbod aan familefilms is enorm! En regelmatig wordt er een speciale Kleuterbios of Kidsweekend georganiseerd. Klik door voor meer info over Kinepolis Breda.