3 superleuke kindervoorstellingen in Nieuwe Nobelaer!

13 september 2016
Pssst...de kaartverkoop van deze 3 superleuke kindervoorstellingen gaat hard. Wil je ze niet missen, boek dan snel kaarten!

Brandweerman Sam redt het circus: Een show vol muziek, dans en humor. Is jouw kind ook zo fan van Sam, Elvis en de ondeugende Norbert? Boek dan direct kaarten en ontmoet ze na de voorstelling tijdens een superleuke meet & greet!

De Vakantieshow: Ga mee met een nieuw avontuur van Ernst & Bobbie! Ze hebben eindelijk vakantie en gaan heerlijk kamperen. Maar op weg naar de camping gaat het al mis! Benieuwd hoe dit avontuur afloopt? Boek dan snel kaarten!

De Grote Plons: Deze vrolijke voorstelling van Peppa Pig wil je niet missen. In De Grote Plons beleven Peppa en haar vriendjes de vrolijkste avonturen. Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. En daar houden varkentjes wel van!



Theater is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling. Theater is kunst en vertelt verhalen, maakt emoties los en brengt mensen met elkaar in verbinding. Na de voorstelling nog even nakletsen en daar leren ze van! Lees hier verder waarom theater goed is voor kids!