Oosterhout = kidsproof!

1 juli 2018
Ontdek de gezellige stad en regio Oosterhout in de zomervakantie tijdens één van deze 8 toffe uitjes. Voor zowel kleinere als oudere kids is er volop leuks te doen! Veel plezier.
Fietsen, midgetgolf, pannenkoeken, ijsje!
Doe samen met je kids een leuke fietstocht door regio Oosterhout, maak onderweg een stop voor een potje midgetgolf bij Koeckers, smul daar ook van een pannenkoek en sluit je fietstocht af bij IJssalon ViaVia. Wat een topdag!

BOMBAST, de vrolijke, gezellige en rebelse nar die ooit in Oosterhout leefde, is door een vloek onder de stad verdwenen. Zo begint deze gezellige en interactieve speurtocht die je langs de mooiste plekjes van Oosterhout brengt!

Eén van de favoriete plekjes van onze mama-blogger Janneke is de Vrachelse heide. Bij deze natuurplek kun je heerlijk wandelen door het bos, rennen over de zandduinen en spelen met het zand! Psst: Neem gezellig een picknick mee.


BOMBAST

Brownies & Downies Oosterhout is gelegen in een prachtig pand aan de Basiliekstraat. Met mooi weer geniet je buiten op het fijne terras. Kids kunen smullen van een American pancake, een kindertosti of een Kids 24-uurtje!

Geitjes aaien, konijnen knuffelen, een kabouterbos en een terrasje met koffie en ijsjes...alles wat er hoort te zijn is er bij MEK. En heel fijn vanuit het terras kijk je zo de grote zandbak in, waar kids de mooiste zandkastelen kunnen bouwen!

Sport fun!
Warande United: een hele dag (17 augustus) sporten en spelen! Kids hebben de grootste lol met de opblaaskussens in Zwembad de Warande. Ze kunnen gratis aan diverse toffe sportclinics meedoen en als afsluiting is er ook nog discozwemmen!


Warande United

Het Speelgoed & Carnavalsmuseum Op Stelten heeft vanaf de zomervakantie een nieuwe tijdelijke expositie. Door deze kijk- en doe-tentoonstelling leer je alles over foto's en ervaar je zelf hoe beelden ontstaan en vastgelegd worden!

Van 7 juli t/m oktober zijn de zandsculpturen te bewonderen in Winkelcentrum Arendshof. Dit jaar is het thema 'Er was eens...'. Heel gaaf en indrukwekkend om te zien én een ideale afleiding voor een regenachtige dag.

PS Meer uitjes in en om Oosterhout vind je o.a. in onze Eropuit-themapagina