icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Aanrader: Paw Patrol Live! (2+)

5 augustus 2019
Van 12 tot en met 14 augustus is Paw Patrol Live te zien in het Chassé Theater. En wij mochten alvast een kijkje nemen bij de voorstelling in de RAI Amsterdam!
Mijn jongste, groot Paw Patrol-fan, was al dagen aan het aftellen en afgelopen zondag was het dan zover. We gingen samen met de trein naar Amsterdam voor Paw Patrol Live!

Aangekomen in de RAI kijkt meneer zijn ogen uit. In de ene hoek kun je met één van de pups op de foto, in de andere hoek wordt van alles lekkers verkocht en weer ergens anders staan mensen in de rij voor de Paw Patrol knuffels en andere merchandise artikelen.

De show start meteen vol energie. Als één voor één de pups het podium opkomen hoor je dan ook vanuit de zaal oohs en aahs en worden de pups enthousiast toegejuicht. Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest zien er dan ook echt fantastisch uit.Het verhaal:
In Paw Patrol Live! is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?Ot zit de gehele show op het puntje van zijn stoel en zit volledig in het verhaal. Er is regelmatig op een leuke manier interactie met het jonge publiek en die doen ook gretig mee. Het decor is mooi, de pups en hun bijbehorende auto’s zijn super gemaakt en het verhaal is avontuurlijk, grappig en vol energie.

Ik moet zeggen, het is één van de mooist gemaakte kindervoorstellingen die ik ooit gezien heb en daarom echt een aanrader om naar toe te gaan. Voor meer informatie over de tijden en de prijzen klik je hier direct door naar de website van het Chassé Theater.

Blog geschreven door Asja van Hooijdonk, mama van Ot (5 jaar), Flip (8 jaar) en Puck (10 jaar).