Prentenboekjesfestival 'Op de boerderij' bij De Nobelaer 

9 februari 2023
Het Prentenboekjesfestival in theater De Nobelaer is inmiddels een begrip en oma Jacqueline heeft haar kleinkinderen hier mee naartoe genomen. Lees hier hoe zij het vonden.

Wat een belevenis, samen met drie van mijn kleinkinderen, Fedde (5), Brynn (4) en Siebe (bijna 4), naar het Prentenboekjesfestival bij De Nobelaer. Bij binnenkomst begon het al met een uitgebreide boerderijspeeltuin in de huiskamer van het cultuurhuis. Daar hebben de kinderen zich echt mee vermaakt. 



De voorstelling Boer Boris is de baas (4+) was ook superleuk. De leeftijdsgrens van deze voorstelling had iets lager gekund, want vooral Siebe heeft ervan genoten. Een echt Boer Boris verhaal in rijmvorm zoals we dat kennen uit de prentenboeken. Herkenbaar voor de kleintjes en eenvoudig vormgegeven. Zowel voorafgaand als na afloop van de voorstelling was er ranja voor de kindjes. 



Terwijl de kinderen na een klein uurtje stilzitten hun energie nog even kwijt konden in de boerderijspeeltuin hebben wij ook nog wat gedronken in de gezellige huiskamer van De Nobelaer. Kortom, het was een gezellig middag! En een aanrader om ook eens naar zo'n Prentenboekjesfestival te gaan!