9x leukste dierenpuzzels voor kinderen

4 januari 2022

Puzzelen! Een heerlijk tijdverdrijf, zeker tijdens een quarantaine ;) We verzamelden 9 leuke dierenpuzzels die je deze vakantie samen met je kind(eren) kunt leggen. Van simpele tot meer uitdagende. En wist je dat puzzelen ook nog eens hartstikke goed is voor de ontwikkeling van kinderen? 

Dierenpuzzel 6-in-1
Tip: kijk altijd eerst even of je deze puzzels in één van jouw lokale speelgoedwinkels kunt vinden. Zo niet, dan hebben we voor de handigheid linkjes naar onze partnersite Bol.com voor je toegevoegd.

Puzzels tot 50 stukjes

1. Dierenpuzzel 6-in-1 - 6 aparte puzzels voor de allerkleinsten. Welke dieren zijn jullie favoriet?

2. Kerstberen – Een beregezellige kerst! Met deze kerstbeertjes komen jullie zeker in de kerststemming. Voor kinderen tussen 3 en 6 jaar. Bekijk hier deze schattige legpuzzel.
3. Beestenboel – Maar liefst negen verschillende dierenpuzzeltjes. Leggen jullie ze allemaal? Dat wordt een beestenboel! Je kunt deze puzzel hier bestellen.
4. PAW Patrol puppies op pad – Bekend van de razend populaire kinderserie. Vier puzzels in één box. Welke heldhaftige puppy uit de reddingsbrigade is jullie favoriet? Deze PAW Patrol-puzzel wil je niet missen!
5. Draaien maar – Kunnen jullie de dieren de juiste lijfjes en voetjes geven? Maak je eigen combinaties en creëer samen nieuwe diersoorten. Dat wordt lachen met deze leuke én leerzame puzzel.
6. 3D-puzzel – Druk de puzzelstukjes van foam uit en zet samen de puzzel in elkaar. Zo creëren jullie je eigen 3D-dier!Puzzels tot 200 stukjes


7. Jungledieren – Aap, olifant, tijger en leeuw. Wie is de koning van de jungle? De kinderen ontdekken het met deze jungle-puzzel!
8. Dansen in het bos - In het bos zijn zoveel beestjes te vinden. Als alle kleine beestjes weg zijn, wie verschijnen er dan om te dansen? Maak deze puzzel compleet en ontdek de gasten van het grote jaarlijkse bosfeest!

9. Alle kleuren van de regenboogPuzzel deze kleurrijke kameleon in elkaar! Voor kinderen vanaf 8 jaar.
Ook leuk: laat een puzzel maken van jullie mooiste kerstfoto! Als je de puzzel afhebt, laat je ‘m inlijsten en heb je een prachtig kunstwerk.