Doe mee aan de SKATE4daagse

20 juni 2021
Van 30 augustus t/m 5 september vindt de allereerste SKATE4daagse plaats. Een leuk, gratis en laagdrempelig evenement voor het hele gezin!
KNSB | SKATE4daagse | Sprint app
Mijn kinderen hebben het skaten helemaal ontdekt; de één in plaats van het schaatsen dat hij in de winter doet, de ander gewoon lekker als hobby. Ik ben er zelf ook helemaal enthousiast door geworden; lekker sporten in de buitenlucht, gezellig samen met mijn kinderen. De SKATE4daagse lijkt ons daarom super om als gezin aan mee te doen!

SKATE4Daagse: meedoen is leuk en makkelijk!

Meedoen aan de SKATE4daagse is superleuk en heel gemakkelijk met de Spint app. Je doet mee als je in de week van 30 augustus t/m 5 september vier keer de weg op gaat om lekker te skaten. Je kunt uit vier afstanden kiezen: 5, 10, 15 of 20 kilometer. Je mag overal gaan skaten waar je wilt; kies vooraf wat leuke routes! 

Download de Sprint App; vind leuke en veilige skate-routes in jouw buurt!

Deze app van de KNSB is gratis te downloaden op alle telefoons. Je geeft erin aan dat je mee wilt doen aan de SKATE4daagse en gedurende de 4 dagen dat jullie aan de SKATE4daagse meedoen houden jullie hierin jullie voortgang bij zodat deze wordt geregistreerd.


 
Ook tijdens jullie trainingsrondjes voorafgaand aan de SKATE4daagse kun je in de app jullie voortgang volgen. De afstand, route, je gemiddelde snelheid én PR's worden gemeten en deze kun je opslaan. Weet je zelf even geen leuke route? Volg dan die van iemand anders die je voorgegaan is; in de Sprint app vind je de opgeslagen routes van anderen in jouw buurt, de afstand en de kwalificatie in de vorm van een aantal sterren staan er bij! 

Doe gratis mee aan de SKATE4Daagse! 

Het downloaden van de app en het meedoen aan de SKATE4daagse is helemaal gratis. Je download de app in jouw Appstore of Playstore. Laagdrempeliger wordt het bijna niet! Bij gratis deelname krijgen jullie een online medaille en korting op Powerbar sportvoeding en bij Plutosport.nl. Wil je dat je kids een fysieke medaille ontvangen? Kies dan voor een ‘PLUS’ pakket van € 7,95 of ga voor een tof SKATE4daagse T-shirt met het ‘PREMIUM’ pakket.

We zijn benieuwd hoeveel van jullie we gaan tegenkomen op de skates! Zet 'm op met trainen deze zomer en wie weet zien we jullie voorbij zoeven in de week van 30 augustus - 5 september 2021! 

TIP 1: Heb je nog nooit op skates gestaan of gaat het skaten jullie niet direct heel gemakkelijk af? Geen probleem! Bekijk de 'learn to skate' filmpjes en oefen er lekker op los!
TIP 2: Nodig vrienden en familie uit om ook mee te doen; zijn jullie een beetje competitief ingesteld? Naar de website