Stakingsdag: 6 kidsproof-uitjes op een rij!

9 april 2018
Op vrijdag 13 april is er een stakingsdag in het basisonderwijs. We hebben daarom 6 leuke tips voor jullie verzameld. Psst: vergeet ze niet te delen met de eventuele oppas voor die dag en check onze Eropuit-categorie voor nog meer inspiratie!
Filmpje pakken
Kom naar de mooie bioscoop Kinepolis en ga mee op avontuur met Pieter Konijn, Coco, Ferdinand, Bob de Bouwer of één van de andere filmfiguren. Heel fijn, de bios is makkelijk bereikbaar en je kunt er gratis je auto parkeren.

Gaaf! Mooi! Spannend!
Speelnatuur bij Bezoekerscentrum Oisterwijk is een plek waar álle kinderen, ook in een rolstoel, naar hartenlust samen kunnen spelen én ontdekken in de natuur. De speurtochten voor de lente én watersafari zijn ook beschikbaar!

Atelierdag
Nog op zoek naar opvang? Dan is de creatieve dag bij Atelier da Silva voor kids van 6 t/m 13 jaar iets voor jou! De kids gaan aan de slag met klei en gips en/of gaan schilderen en timmeren. Ook voor een gezellige lunch wordt gezorgd.

Natuurbelevingsroute
Super leuk uitje voor een mooie lentedag is deze wandeling (7 km) door het Mastbos met vlonderpad. Neem een picknick of iets anders lekkers mee. Of geniet van een lunch bij één van de Kidsproof-eetplekken in de buurt.

De Uitvindfabriek
Beleef de film 'De Uitvinders en Het Zonnewiel' en/of 'De Uitvinders in Afrika' en ga aan de slag met de bijbehorende workshops en spellen. Tof voor kids vanaf 6 jaar. Psst: Ontvang korting als je tijdig je kaartjes bestelt.

10x naar buiten!
De weersvoorspellingen zijn gunstig, en veel speeltuinen zijn sinds april weer (langer) open. Dus trek speelkleren aan en ga naar één van onze favoriete speelplekken in en om Breda. Urenlang speelplezier gegarandeerd!

Veel plezier vrijdag!