We love local: Recreatieboerderij Johan & Caroline!

3 april 2020
Kidsproof houdt van lokale ondernemingen. En om hun te steunen hebben we contact opgenomen met Johan en Caroline van Recreatieboerderij Johan & Caroline met de vraag hoe het met hun gaat en wat ze nog in deze bijzondere tijd voor klanten kunnen betekenen.
Recreatieboerderij Johan & Caroline is een...
* gezellige boerderij met een recreatieruimte voor kinderen
* fijne buitenspeelplek met speeltuin, zandbak, fietsjes, trampoline, skelters en meer
* kinderboerderij, waar kinderen heerlijk kunnen knuffelen met de dieren in de dierweide
* top plek voor toffe kinderfeestjes, er zijn heel veel leuke mogelijkheden
* een plek waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor kinderen en/of gezin
* een boerderijwinkel, waar je terecht kunt voor lekkere streekproducten en verse groeten en fruit
* een kleinschalige camping waar ook gave boergondische pods gehuurd kunnen wordenWat merken Johan en Caroline van de coronacrisis en wat kunnen ze nog wel betekenen voor hun klanten?

Ja, het is erg rustig op de boerderij. In eerste instantie moesten we alleen de recreatieruimte sluiten maar daarna volgden al snel de annulering van kinderfeestjes en sinds deze week is ook de camping voorlopig gesloten. 

Wat nog wel open is, is de boerderijwinkel en de speeltuin. Je kunt in de winkel terecht voor vers fuit en groenten, maar ook voor zuivel en kaas van Zuivelboerderij De Driehoek, vlees van E.G. Slachterij Jos en Roy Havermans én brood van Bakkerij Curt en Heidi van der Westen. Wil of kan je zelf niet langs komen, dan kun je ook een bestelling doen en worden de producten fijn thuisbezorgd!

Als je met je kind een boodschapje komt doen, dan kan deze even buitenspelen in de speeltuin. Houd natuurlijk wel rekening met de richtlijnen van het RIVM. Ook als je een blokje om doet en je komt langs de boerderij, mag er even gespeeld worden.

We wensen Johan en Caroline veel sterkte en we hopen dat we snel weer van hun leuke kinderactiviteiten kunnen genieten.