icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Onze top 3 familievoorstellingen in het Chassé Theater 2019-2020

17 mei 2019
Het nieuwe programma van het Chassé Theater is bekend. En wat zijn er veel leuke familievoorstellingen! Het is moeilijk kiezen, maar wij hebben onze top 3 voor jullie samengesteld.
Paw Patrol (2+)
Klaar voor actie?! In Paw Patrol Live! is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden? Geniet met de hele familie van een unieke, pup-tastische voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor.Checkpoint (8+)
Rachel Rosier en haar testteam nemen de zaal mee in zeer spectaculaire tests die nog nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd. Voor iedereen zijn er veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers en dan gaat het van start. Doe mee op het toneel met verschillende tests, speel mee met jongens tegen de meiden, duik weg voor het friet-schiet kanon, verwonder je hoe je zelf met stofzuigers een muur kan beklimmen, doe mee met het superverf kanon, ontwijk laserstralen bij het ontsnappingsspel, beleef hoe een drone live uit de lucht wordt geschoten en nog veel, veel meer.Sprookjesboom (3+)
De Sprookjesbosbewoners ontdekken een ‘écht mens’ in het Sprookjesbos… een houthakker. Iedereen is in rep en roer. Als de houthakker - na een gemeen plannetje van Wolf en Heks – Sprookjesboom wil omhakken, is de chaos compleet. Helpen jullie mee om het Sprookjesbos te redden? Een vrolijke, interactieve, familiemusical met Roodkapje, Draak, Assepoester en alle andere Sprookjesbosbewoners. Met leuke meezingliedjes als ‘Stampen, Stampen, Stampen’ en ‘Hout Hakken’. Zing, dans en stamp mee in dit grootse avontuur!Kaartjes reserveren? Benieuwd naar het volledige kinderprogramma? Bekijk hier alle informatie over seizoen 2019-2020.