Uitleg over het corona-virus voor kinderen!

15 april 2020
Coronavirus, wat moeten kinderen weten is een gratis ebook van de Britse uitgever Nosy Crow en Nederlandse uitgever Gottmer.  Met hulp van medische experts, kinderpsychologen en onderwijzers is dit boek gemaakt waarin verteld wordt wat kinderen moeten weten over het coronavirus. De illustraties zijn van Axel Scheffler, hij heeft ook het kinderboek 'de Gruffalo' geïllustreerd.
De Britse uitgever Nosy Crow en Nederlandse uitgeverij Gottmer hebben dit boek gemaakt voor kinderen en hun families. Medisch experts, kinderpsychologen en onderwijzers hebben samen gezorgd voor eenvoudige uitleg over het coronavirus voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar.Door middel van illustraties en situatieschetsen leren kinderen wat het coronavirus is, hoe je het kan krijgen, wat je kunt doen om het niet te krijgen, waarom sommige leuke uitjes nu gesloten zijn en hoe om te gaan met het thuis zitten en de emoties die je hierbij voelt.

Een super fijne tool om je kinderen uitleg te geven over het coronavirus. Dit e-book is voor iedereen gratis te downloaden.

© Elizabeth Jenner, Kate Wilson & Nia Roberts
foto © Axel Scheffler
Uitgeverij Nosy Crow en Gottmer