Vakantie is weer voorbij; 9 Back to School tips

16 september 2021
Back to school en wat nu? ✓ Tips voor clubjes ✓ Tips voor kinderfeestjes ★ Kijk snel
De vakantie is weer voorbij: Back-to-school!
Hopelijk heb je een fijne vakantie gehad! Ik heb heerlijk genoten van de vakantie en nu weer volop bezig met de leukste uitjes en clubjes enzovoorts aan het verzamelen voor jou. Ik heb weer een hele nieuwsbrief vol met super leuke tips! Succes met opstarten van alles en veel plezier met lezen.

Open Lesweek De Nobelaer
Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal te doen is bij De Nobelaer aan danslessen, muzieklessen, theaterlessen en nog meer? Dan kan je heel volgende week van 13 t/m 18 september elke dag komen kijken bij de lessen die aangeboden worden.

Kabouterhockey!
Voor de allerkleinsten sportfanaten zijn er nu de leukste en leerzaamste hockeytrainingen in Breda!
Kinderen tussen de 3,5 en 6 jaar leren spelenderwijs en in teamverband de hockey sport kennen met heel veel plezier!Telekids Musicalschool
Zingen, dansen en acteren voor kinderen van 4-12 jaar. De inschrijving voor het nieuwe lesseizoen van Telekids Musicalschool is geopend. Liever eerst uitproberen? Kies dan voor een proefles in september. 
Meld jouw talent NU aan!Weer fit worden na vakantie?
Kies voor een familielidmaatschap bij Club Pellikaan. Kinderen doen mee kidslessen of spelen in de kidsclub terwijl jij sport en ontspant.
Inclusief fitness, groepslessen, yoga, zwembad, sauna en stoombad. Ook dé plek voor zwemlessen!


Klim-speel en klauterfeestje
Als je ergens een feestje kan vieren waar de kinderen zich compleet kunnen uitleven, dan is het wel bij De Belhamel! Bij deze gave binnen én buitenspeeltuin kunnen ze zich eindeloos vermaken met het springkussen, een klimtoren, kabelbaan, roeibootjes en nog veel meer!Voor ouders en hun kleintjes
Bij Spruit in Breda kan je heel goed met je kleine kinderen komen. Zij zijn er helemaal op ingericht. Ze willen graag dat ook de kleine kinderen en hun ouders zich welkom voelen, ookal komt er soms wat herrie bij kijken. Daarnaast wordt er ook peuteryoga gegeven bij Spruit. XT luis Protect&Go
Met deze huidvriendelijke, preventieve spray op waterbasis help je besmetting met hoofdluis te voorkomen. Wij hebben alvast een flesje in huis gehaald!