icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

8x leuke waterspeelplekken

24 juni 2019
Kinderen vinden het heel leuk om met water en zand te kunnen spelen. Urenlang plezier hebben ze! Daarom hebben we 8 hele fijne (en vaak gratis toegankelijke) waterspeelplekken in en om Breda voor jullie verzameld!
Speeltuin Somerweide (gratis toegang)
Midden in de Haagse Beemden ligt deze heerlijke speeltuin. De speelplek met waterpomp en zand is een groot succes bij de kids, maar ook de kabelbaan, de leuke glijbaan, de verschillende schommels worden door onze kids fanatiek gebruikt.

Parkhoeve Breda-Noord (gratis toegang)
Naast de dieren, zoals cavia's, ezels, geiten, konijnen en schapen, zijn er volop speelplekken. Buiten kunnen de kinderen zich vermaken met de supertoffe waterspeelplaats en andere speeltoestellen, zandbak en de vele driewielers, speelgoedtractors en stepjes. Maar ook binnen kan er volop gespeeld worden.

Boerderij Wolfslaar (gratis toegang)
Kinderen kunnen zich hier uitleven in de speelweide met toffe tractor en glijbaan, maar ook met de leuke waterspeelplek. Daarnaast zit er ook nog een leuke plek bij om iets te drinken en/of te eten.

Speelbos Boeverijen (gratis toegang)
Kinderen kunnen zich lekker uitleven in dit leuke speelbos. Bij aankomst kunnen ze meteen gaan klauteren over de brug of lekker kliederen met water! In het bos kun je natuurlijk ook sjouwen met takken en je eigen hut bouwen.Koeckers
Naar Koeckers gaan is een feestje voor kids en ook voor ouders. Je kunt smullen van pannenkoeken en genieten van het terras terwijl de kinderen spelen in de leuke waterspeelplek, springen op de trampolines of klimmen in de andere speeltoestellen. 

Speelbos Gilze (gratis toegang)
Kinderen kunnen klauteren over bomen, zelf hutten bouwen, heerlijk spelen in de zandbak met waterbanen. Of één van de speurtochten doen, of smullen van het fruit wat in de zomerperiode aan de bomen/planten hangt.  

Speelboerderij Den Scherpenberg
Bij mooi of droog weer kunnen de kids zich helemaal buiten uitleven. Genoeg speelplezier met een kabelbaan, speeltuin met allerlei klimrekken, schommels en wip waps!  En altijd leuk: een waterspeelplek! En daarnaast zijn er ook nog volop dieren! 

Bedriegertjes Kasteelplein (gratis toegang)
Geen zand én water hier om mee te spelen. Maar wel een hele fijne waterspeelplek voor kids als je in de stad bent. Kinderen rennen langs/door de fonteintjes die onregelmatig water omhoog spuiten en hebben de grootste lol, terwijl jij geniet van het mooie uitzicht om je heen!

PS Ontvang jij onze nieuwsbrief al? Deze staat vol toffe tips voor vakanties, kinderfeestjes en meer!