Zomervakantie tips Breda 2021

19 juli 2021
Yes het is weer zomervakantie! Weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Wij hebben leuke tips voor je om samen met je kinderen op pad te gaan!
Kamperen voor 1 dag
Geen zin om te slapen in een tent op de camping maar wel om 1 dag te genieten van het campingleven en het zomervakantiegevoel te ervaren? Dat kan bij Recreatieboerderij Johan en Caroline! Huur een campingplaats of een Pod voor 1 dag en geniet!



Zomerspeurtocht Breda

Ga je mee op Verhaalvontuur? Een interactieve speurtocht voor het hele gezin en leuk om te doen tijdens de zomervakantie. Ontdek Breda en alle interessante verhalen die deze stad rijk is. Je gaat op pad met een echte speurkaart en QR-codes voor filmpjes.

Reis terug in de tiijd
Kom je in de zomervakantie naar het preHistorisch Dorp in Eindhoven? Dan beleef je de prehistorie én middeleeuwen met de leukste historische bewoners. Een ideaal zomeruitje op elke dag. Leuk met de familie!



Summer School 7+
In het Stedelijk Museum Breda kruipen kinderen elke dag in het hoofd van een kunstenaar. Elke week is er een andere kunstenaar die met de kinderen aan de slag gaat om samen een kunstwerk te maken die tentoon gesteld wordt in de projectruimte NEXT.

Onderwijsmuseum; Proefjes in 't lab
Een vulkaan laten uitbarsten, een kompas of fossiel maken, een aardbeving meten... Deze en meer gave aardrijkskundige proefjes en spelletjes kunnen kids deze vakantie in het Onderwijsmuseum doen! Ook een leuk museum voor ouders!



Trainen als Oranje
Wil jij leren aanvallen als Lieke, verdedigen als Matthijs, keepen als Sari, dribbelen als Frenkie en scoren als Vivianne? Dat kan! Kom aankomende zomervakantie naar de KNVB Voetbalkampen!

Wil je nog meer leuke tips voor de zomervakantie? Lees dan het blog over een weekend of een dagje Breda.

Fijne vakantie!!