icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

Naar de bios in de herfst!Terug naar het overzicht

Kinepolis Breda

Bavelseparklaan 4
4817 ZX Breda
WOW: wat draaien er superleuke films tijdens de herfstvakantie in bioscoop Kinepolis bij Breepark Breda!
Iets leuks doen deze herfstvakantie? Bij Kinepolis Breda kun je in de vakantie (en daarbuiten) terecht voor de leukste kinder- en familiefilms. Wat dacht je van o.a. Misfit2, Everest: De jonge Yeti, Trouble of Shaun het Schaap?

Misfit 2 
Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. 

Everest: De jonge Yeti
Als tienermeisje Yi een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin en Peng hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish, die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.

Trouble
Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeerd. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante kinderen bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble. Ondertussen is de vrolijke viervoeter in een doldwaas avontuur in de stad belandt met o.a. wilde honden, zingende eekhoorns en een boze pizzabakker. 

Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap
Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie.

Wil je meer informatie? Kaartjes bestellen? Klik dan snel op de roze button. Veel filmplezier!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs