Klimbos Brabantse WalTerug naar het overzicht

Op nog geen half uurtje rijden kun je hier super tof klimmen. Mogelijk vanaf 6 jaar!
Hoe cool is dit! Ga het klimavontuur aan in het Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom

Kids kunnen vanaf 6 jaar al een hele toffe middag hebben. Voor hun is er speciaal een Junior Klimbos ingericht. Je kunt hier klimmen als je met je arm gestrekt tot de lifeline op 1.30 meter reikt, maar nog niet de 1.60 meter van de andere routes haalt. Het parcours is op een hoogte van 3 tot 5 meter!

Voor de oudere kids en de volwassenen heb je de route 'Discovery'. Deze begint op circa 3 meter en gaat steeds hoger. Bij 18 meter kom je uit op de route 'No Limit'. Hoe hoger je komt hoe moeilijker het wordt.

Ja, je kunt zeker zeggen dat dit klimbos een beestachtig bos. Je vindt er maar liefst 8 klimavonturen met 100 overgangen. Heel bijzonder aan de locatie in Bergen op Zoom is dat het Klimbos gelegen is in een openbaar bos. Je kunt er dus gewoon door heen wandelen en fietsen! Een bezoek aan het Klimbos duurt ongeveer 3,5 uur, inclusief instructie

Goed om verder nog te weten is dat bij het naastgelegen StayOkay lekkere versnaperingen te koop zijn en dat je bij het klimbos zelf mountainbikes kan huren. Kijk even bij de arrangementen om je uitje compleet te maken!

Update ivm CORONA: Lees van te voren de voorwaarden goed door. Bij kinderen vanaf 6 tot 12 jaar dient een begeleider toezicht te houden. Vanaf 12 jaar mag er zelfstandig geklommen worden zonder begeleider.

Kaarten dienen op voorhand online gekocht te worden. Wil je meer weten over dit klimbos of reserveren? Klik dan via de roze button direct door naar hun website. 

PS Ben je op zoek naar andere toffe buitenactiviteiten? Check onze Eropuit-themapagina!

Klimbos Brabantse Wal

Boslustweg 1
4624 RB Bergen op Zoom
Openingstijden Zie website voor de exacte openingstijden Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera Herfstvakantie!

Hoera Herfstvakantie!

Ook dit jaar heeft het Chassé Theater een super tof programma voor het hele gezin. Geniet van een mooie kinderfilm en doe mee met MediaLab!

Wel even je plekje reserveren!