Zomer bij OnderwijsmuseumTerug naar het overzicht

Kom in de zomervakantie naar het Onderwijsmuseum en maak je eigen kunstwerken!
In de workshop 'Maak je eigen Letterkunstwerk' ga je mooie letters schilderen op een echt canvas doek. Met wat hulp van grote lettermallen, stempels en stippen maak je een echt kunstwerk. 

Kom knutselen, doe mee aan proefjes en of kies één van de toffe workshops waar je aan mee kunt doen in LetterLAB, je gaat creatief aan het werk met letters, woorden en lezen.

Als je leest kom je de gekste beesten tegen in boeken. Ga onder begeleiding zelf een beest uit een verhaal bedenken en deze knutselen in Leesbeest!

Altijd al eens onzichtbare inkt willen maken? Grijp je kans in deze workshop, geïnspireerd op het boek Briefgeheim van Jan Terlouw.

In de inspirerende omgeving van het Letterbos ontdek je tijdens Kinderyoga hoe dieren bewegen en hoe je een eigen letter kunt maken met je lijf.

Wie kent de waanzinnige boomhut niet? In deze workshop maak je zelf een waanzinnige boomhut, uiteraard met meerdere verdiepingen!

Zoek een plekje bij het kampvuur en laat je meevoeren in spannende verhalen tijdens Kampvuurlezen.

Kom je ook? Klik op de roze button voor meer informatie en tickets!

Nationaal Onderwijsmuseum

Burgemeester de Raadtsingel 97
3311 JG Dordrecht
Openingstijden Dagelijks open in de zomervakantie (midden NL: 9 juli t/m 21 augustus) Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie Tips in en om Breda

Zomervakantie Tips in en om Breda

Het is zomervakantie! Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet wat er te doen is in en om Breda. Lees het hier!

Ga naar de tips.