Eropuit voor 1 dag!Terug naar het overzicht

Wil je een dagje genieten van het buiten zijn op een camping? Kom naar het terras en speeltuin
Zin om lekker naar buiten te gaan met de kinderen? Ga dan naar Recreatieboerderij Johan en Caroline. Zij hebben een grote speeltuin buiten en een overdekte mega sprinkkussen met een heel groot terras erbij. 
Als je heel de dag wilt genieten van het buitenleven, huur dan een boergondische pod voor 1 dag met je hele gezin (zonder overnachting, maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen).

De boergondische pods zijn voorzien van een kitchenette met waterkoker, senseo apparaat, koelkast en uitgebreid servies. Uiteraard is bbq’en (zelf meenemen) ook toegestaan. Bovendien beschikken de pods over eigen sanitair.

Lijkt jou het wat om een dagje (van 12:00 tot 20:00 uur, zonder overnachting) een boergondische pod voor jezelf te hebben? Reserveer dan via de website (roze button) een boergondische pod voor één dag. Op de site vind je ook nog meer info over de recreatieboerderij en over de pod.

Kosten bedragen slechts € 55,- per dag, zodat de kinderen gezellige en onbezorgde vakantiedag(en) beleven en zich niet zullen vervelen, zonder overnachting.

Psst: natuurlijk kun je ook deze pod of een kampeerplaats huren voor een weekendje weg of vakantie!

Recreatieboerderij Johan en Caroline

Wagenstraat 74
4845 CX Wagenberg
Prijs €55,- per dag voor een Pod Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hollands Kids Festival (2+) met o.a. Juf Roos

Hollands Kids Festival (2+) met o.a. Juf Roos

Ernst en Bobbie nemen je mee op een muzikaal kerstavontuur. Onderweg komen zij Juf Roos en Gijs tegen. Ook Bing en zijn vriendjes doen mee èn Pieter Konijn en Benjamin zijn er ook bij.

Beleef dit kerstavontuur mee!