Stedelijk Museum BredaTerug naar het overzicht

Laat je verrassen door Stedelijk Museum Breda deze zomer en ga met het hele gezin op ontdekkingstocht
De tentoonstellingen en activiteiten van Stedelijk Museum Breda vormen een mooie mix van kunst en geschiedenis. Van videowerken, foto’s, objecten en schilderijen tot een verrassende stadswandeling én spannende speurtocht.

ZOMERPROGRAMMA
Breda (nog) beter leren kennen deze zomer? Start je ontdekkingstocht in het museum. De ZWERFKAART brengt je naar verrassende plekken in de stad en laat je kennis maken met nog niet eerder gehoorde verhalen. Maak je route nog een tikkeltje spannender en haal bij ons je VAKANTIETAS op, bestemming: het museum en het park Valkenberg. In de tas vind je genoeg spullen om je heerlijk een middagje met het hele gezin te vermaken!

ZIEK & GEZOND IN COLLECTIELAB
In de Collectie Breda zitten veel verhalen verborgen over ziekte en gezondheid. Corona is niet de eerste besmettelijke ziekte die de samenleving treft. Samen met de archivarissen en archeologen van de stad speuren we naar voorwerpen, documenten en foto’s die je iets vertellen over ziekte en gezondheid door de eeuwen heen. Dappere kinderen nemen een kijkje in het BottenLab!

NASSAUWANDELING
Filips Willem, de oudste zoon van Willem van Oranje is ontvoerd. Stiekem neemt hij contact op met zijn vader en laat geheime hints achter. Kraak de codes tijdens de spannende speurtocht en ontdek waar Filips Willem verborgen zit.

Tot en met 18 jaar gratis toegang! Wil je meer weten over dit museum? Klik dan via de roze button direct door naar hun website.

Stedelijk Museum - Breda

Boschstraat 22
4811 GH Breda
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Summer!

Lees onze tips!