• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zomervakantie FutureLandTerug naar het overzicht

Leuk uitje voor het hele gezin: ontdek de haven en alle leuke activiteiten!

Zomervakantie bij FutureLand

Deze zomer staat FutureLand bol van de activiteiten! Doe mee aan leuke kidsactiviteiten of stap met het gezin op een van de toffe tours door de Maasvlakte!
 
Kidsquiz
Doe gratis mee aan de leuke interactieve kidsquiz waarin al je vragen beantwoord worden over de Rotterdamse haven en Maasvlakte 2! Vele data te doen in juli en augustus, check de exacte data via de roze button.

Kinderworkshop
Joanna Smolarz van Kunstatelier het Kruithuis beschildert samen met de deelnemertjes stenen die zij zelf verzamelt op het Maasvlaktestrand. Of ze gaan aan de slag om een canvas te beschilderen! Diverse data te doen in juli en augustus, check ze via de roze button.

Fossielenexpeditie
Onder leiding van ervaren fossielenspeurder Walter Langendoen ga je op zoek naar archeologische en paleontologische schatten op het Maasvlaktestrand. Te doen op 7, 14 en 24 juli en op 4, 7, 11, 14, 21 en 25 augustus.

Maasvlakte tours
Maak een rondvaart of rondrit langs de highlights van Maasvlakte 2 en bekijk de havens en de schepen van héél dichtbij! Of kies voor de FutureLand Experience, een comfortabele dagtrip vanuit het centrum van Rotterdam, die je 100 jaar havengeschiedenis en de toekomst van de haven laat zien.

Zomeravondvaart
Maak een mooie avondvaart door de haven en kijk hoe de zon langzaamaan begint te zakken en het licht warmer wordt. Onderweg vertelt de gids alles over het modernste havengebied en de nieuwe containerterminals. Check de data via de roze button.

De digitale haven
Mis ook de tentoonstelling ‘De digitale haven’ niet, waarbij augmented reality je laat zien hoe de haven steeds slimmer wordt. Ga met een iPad door de tentoonstelling, oefen als kraanmachines met containers laden op een schip en meer!

Klik op de roze button voor meer info over dit leuke uitje!

FutureLand

Europaweg 902
3199 LC Maasvlakte Rotterdam
Openingstijden Check de actuele openingstijden via de roze button. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie Tips in en om Breda

Zomervakantie Tips in en om Breda

Het is zomervakantie! Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet wat er te doen is in en om Breda. Lees het hier!

Ga naar de tips.