• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Animal Crossing in SEA LIFETerug naar het overzicht

Ontdek deze zomer het zeeleven door de ogen van Aurora, Ocatvian en Gulliver bij SEA LIFE Scheveningen.
Nintendo Animal Crossing: New Horizons komt naar SEA LIFE Scheveningen toe deze zomer! Ontdek deze vakantie het zeeleven door de ogen van personages uit de game, zoals Aurora de pinguïn en de octopus met de naam Octavian.

Laat je leiden door het excursieboekje en ga op stap langs 45 aquaria met meer dan 4000 dieren in de verschillende thema zones. Doe de interactieve opdrachten, verzamel stempels en ga op zoek naar Gulliver de zeemeeuw en kom oog in oog te staan met Tom Nook tijdens een meet en greet.

Ontdek deze zomer op een speelse manier de fascinerende waterwereld!

SEA LIFE is deze vakantie sowieso een fijn uitje, met airco voor de warme dagen en lekker binnen voor als het regent. Plan nu je bezoek en maak er ene heerlijk dagje uit van!

Klik op de roze button voor meer informatie en tickets.

Tip: Vlakbij vind je LEGO Discovery Centre Scheveningen. Je kunt een voordelig combi-ticket kopen; deze is 30 dagen geldig dus je hoeft beide uitjes niet op 1 dag te plannen! 

SEA LIFE

Strandweg 13
2586 JK Scheveningen
Openingstijden Animal Crossing: New Horizons is van 10 juli t/m 1 september bij SEA LIFE Scheveningen. Prijs Zie website voor kosten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie Tips in en om Breda

Zomervakantie Tips in en om Breda

Het is zomervakantie! Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet wat er te doen is in en om Breda. Lees het hier!

Ga naar de tips.