icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Gratis natuur lesmateriaalTerug naar het overzicht

Toekomstkunde van WWF leert groep 5 t/m 8 over natuur, klimaat, duurzaamheid en wilde dieren
Het Wereld Natuur Fonds (WWF) kennen we allemaal. Al bijna 60 jaar komen ze in actie voor de natuur en bescherming van wilde bedreigde dieren. Ze weten heel veel van dieren en de natuur en vertellen daar graag over!

Bijvoorbeeld in Toekomstkunde: nieuw gratis lesmateriaal voor groep 5 t/m 8 dat WWF heeft ontwikkeld. Leuke actuele werkbladen over natuur, klimaat, duurzaamheid en wilde dieren, waarbij kinderen zelf ontdekken wat zij kunnen doen voor een betere aarde. Om te beginnen nu thuis! 

Als ouder (of leerkracht) kun je de lessen van Toekomstkunde makkelijk downloaden, printen en gebruiken om duurzaamheid op een simpele manier uit te leggen en samen aan te pakken. Bekijk samen wat jullie kunnen doen tegen wegwerpplastic in huis of ontdek hoe leuk en makkelijk is om zelf groente te kweken!

Klik via de roze buttion verder om de lessen te bekijken en te downloaden.

PS: Op hun site vind je ook veel informatie voor bijvoorbeeld een spreekbeurt of om een inzamelingsactie op te zetten voor bedreigde dieren.
WWF - NL

Driebergseweg 10
3708 JB Zeist
Prijs gratis Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE: EROPUIT IN EN OM BREDA!

ZOMERVAKANTIE: EROPUIT IN EN OM BREDA!

Yes! Het is Zomervakantie! En hoe fijn, er is weer van alles te doen voor ouders en kids in en om Breda. Check onze tips en maak er een gezellige vakantie van!

Naar onze tips!