Social Media LiveTerug naar het overzicht

Wat een gaaf kinderfeestje is dit: Social Media LIVE, een spannend, uitdagend en tactisch spel voor thuis
Social Media LIVE is een versie van het YouTube programma Social Media LIVE op het YouTube kanaal van Bobo de Feestbeer.

Hoe werkt Social Media LIVE?
Social Media LIVE is een spannend, uitdagend en tactisch spel. Er zijn 2 teams (rood en blauw). Beide teams zijn een keer het “Zoek team” en “Foto team”. Ná 1 speelronde wisselen de teams. Het “Zoek team” moet zo veel mogelijk LIKE kaartjes vinden in het speelgebied. Het “Foto team” moet het andere team op de foto zetten.

Om de 7,5 minuut mag het “Foto team” de live locatie bekijken van het andere team. Voor het “Zoek team” zijn er voordelen te behalen om het de andere team moeilijk te maken. Het team wat de meeste LIKES vindt, wint Social Media LIVE!Leuk voor kids vanaf 10 jaar. Het spel duurt 2 x 45 minuten. Je hebt per team minimaal 2 kinderen en 1 spelbegeleider nodig, een oneven aantal kinderen maakt niet uit!

Je kan dit spel op elk gewenst moment spelen. Een datum en tijd kiezen is niet nodig. Je ontvangt bij het boeken een pakket. Hierin zit al het materiaal wat je nodig hebt om het spel te kunnen uitvoeren (m.u.v. plattegrond, die moet je zelf maken). Je koopt het pakket, deze hoef je dus niet retour te sturen.

Reacties kinderen:
“Het is een erg leuk spel. En ook heel erg spannend. Het is een leuk buiten spel die je met je vrienden/vriendinnen kan spelen”

“Het leukste van het spel is dat je lekker buiten bent. Op het moment dat het andere team een foto van je wilt maken wordt het heel spannend. Daarnaast zit er veel afwisseling in”

“Je moet goed zoeken naar de LIKE kaartjes en vooral tactisch nadenken. En vergeet vooral niet dat je op elk moment op de foto gezet kan worden door het andere team. Dat zijn strafpunten.... Dat wil je natuurlijk niet. Het is erg gaaf om dit spel te spelen. Een soort verstoppertje en GPS spel in één!”

Jeffrey Wijkhuisen Entertainment


Prijs Vanaf €39 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste uittips ook in je mailbox!

De leukste uittips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Schrijf je in!