icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Kinderfeestje bij de boer!Terug naar het overzicht

Recreatieboerderij Johan en Caroline heeft veel verschillende leuke kinderfeestjes! Kijk snel verder!
Is er iemand jarig? Dan is het natuurlijk tijd voor een feestje!

Helaas kun je voorlopig niet meer kiezen uit onze welbekende themafeestjes maar heb je alleen de keuze uit een basic feestje of een kriebelbeestjes feestje.

Bij het basic kinderfeestje staat vrij spelen centraal. Speel in de uitgebreide speeltuin en maak samen veel lol met je vriendjes en vriendinnetjes. Spring je suf op de mega overdekte springkussen (ideaal bij slecht weer!). Of wat dacht je van een ritje op een stoere skelter, een step of een fietsje? Natuurlijk worden ook de diertjes bij dit feestje niet vergeten. Deze ga je samen voeren! En tussendoor zijn er genoeg lekkernijen, ranja, fruit, cake en warm eten naar keuze. Helemaal compleet voor slechts € 12,50 per kind!

Het kriebelfeestje: Bij de waterplas gaan de kinderen samen met Jacques de Gruijter van Puur Buiten Zijn op zoek naar bijvoorbeeld kikkervisjes, salamandertjes, duizendpoten, pissebedden en nog veel meer andere kleine kriebelbeestjes. Weet jij ze allemaal te vinden? Jacques kent vrijwel alle kleine diertjes en weet er prachtige verhalen over te vertellen waarbij de kinderen ook vragen kunnen stellen. Kortom: een leuke en spannende zoektocht waarbij de kinderen ook veel leren over de pracht van de natuur. Superleuk, leerzaam én lekker buiten voor kinderen vanaf 4 jaar. Zorgen jullie voor regenlaarsjes? Recreatieboerderij Johan en Caroline zorgt voor de schepnetjes. 

Om alles in goede banen te leiden, zullen er slechts 1 of 2 kinderfeestje tegelijk gevierd worden. Je kunt elke dag tussen 10:00 uur en 18:00 uur jouw feestje komen vieren bij ons (behalve op zondag en niet in de schoolvakanties). Bekijk hieronder onze extra corona maatregelen en regels.

Kijk voor meer informatie op hun website (via de roze button).
 
PS Kijk hier voor inspiratie voor leuke traktaties!

Recreatieboerderij Johan en Caroline

Wagenstraat 74
4845 CX Wagenberg
Openingstijden Feestjes duren ongeveer 3 uur. Prijs Vanaf €9 p.p. (minimaal 6 kinderen) Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Anders dan anders!

Anders dan anders!

Langzaam gaan er steeds meer uitjes open. Ook inspireren we nog volop met leuke tips voor rondom het huis. Geniet van elkaar en blijf gezond!

Direct naar de blogs met volop tips!