icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Krazy Kangaroo BredaTerug naar het overzicht

Kom met je vriendjes jumpen in Krazy Kangaroo Breda!
Krazy Kangaroo Breda is onderdeel van een keten van ‘trampoline venues’ in Nederland. Krazy Kangaroo onderscheidt zich door:
• De beste en nieuwste faciliteiten
• Challenging activities
• Chill atmosphere
• Great food and drinks
• Professionele begeleiding en veiligheid
• Een complete “experience” voor beginnende tot gevorderde trampolinespringers, begeleiders én toeschouwers.

Jump-faciliteiten
Krazy Kangaroo Breda biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, ook gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area’s. Denk hierbij aan de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met o.a. extra hoge spring mogelijkheden, een Pillow Pit, Foam Pit, Slackline, Bounceboard area, een Sweeper en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen.

Krazy Kangaroo biedt verschillende arrangementen aan met professionele jumpsokken, een privétafel en kwalitatief goed eten en drinken. Deze arrangementen gelden vanaf groepen van 4 personen.

Eten en drinken
Krazy Kangaroo Breda heeft een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, serveren wij de heerlijke snacks en de lekkerste burgers. De menukaart biedt voor ieder wat wils. Alle gerechten worden vers bereid door het keukenteam.

Het restaurant is de perfecte plek om ook lekker met elkaar te relaxen onder het genot van een goed glas bier of frisdrank met een heerlijke bittergarnituur.

Kom langs en ervaar de gastvrijheid van Krazy Kangaroo Breda. Gratis Wifi is beschikbaar voor alle bezoekers door middel van een inlogcode.

Meer weten? Klik via de roze button direct door naar hun website.

Krazy Kangaroo Breda

Terheijdenseweg 500
4826 AB Breda
Openingstijden Doordeweeks kan er van 15:00 tot 22:00 gesprongen worden, in het weekend van 09:00 tot 21:00. De horeca opent altijd een half uur voordat de er gesprongen kan worden. Prijs De groepstarieven variëren van €16,75 tot €20,00 per persoon, dit is inclusief jumpsokken, een gereserveerde tafel, eten en drinken. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Anders dan anders!

Anders dan anders!

Langzaam gaan er steeds meer uitjes open. Ook inspireren we nog volop met leuke tips voor rondom het huis. Geniet van elkaar en blijf gezond!

Direct naar de blogs met volop tips!