4x overheerlijke recepten om je vakantie mee door te komen

15 december 2020
Kunnen wij jou wakker maken voor taartjes, chocolade en andere zoete lekkernijen? Dan hebben wij speciaal voor jou 4 overheerlijke recepten om je vakantie mee door te komen verzameld!
Zin om tijdens de kerstvakantie lekker samen met de kinderen te bakken? Met deze 4 overheerlijke recepten maak je jezelf en de rest van de familie vast heel blij. Succes!

Chocolade lavacake

Een van onze favorieten en altijd een succes is chocolade lava-cake. Een heerlijke taart waarvan de binnenkant vol zit met gesmolten chocolade. Je maakt hem samen met je kids in een handomdraai. De gesmolten chocolade loopt eruit als je hem aansnijdt. Om je vingers bij af te likken!



Kaneelbrood

Niets is lekkerder dan zelf kaneelbrood maken en daarna vers op te eten. Hmm en heerlijk als het nog een beetje warm is. Met dit makkelijke en snelle recept heb je binnen mum van tijd een overheerlijk kaneelbrood op tafel staan bij het kerstontbijt of kerstbrunch. Eet smakelijk!



Smores uit de oven

Chocolade, marshmallows en biscuitjes! Klinkt dat niet als een heerlijke winterse combinatie? Dit keer geen marshmallows boven een vuurtje of barbeque, maar gewoon uit de oven. In een ovenschaal maak je een bad van zoetigheid om daar met je biscuitjes lekker in te kunnen dippen! Smullen maar!



Kokosbollen

De lekkerste kokosbollen maak je zelf (en een beetje van Madame Cocos). Hou je van pure of witte chocolade? Of ga jij liever voor Red Velvet of bitterkoekjes? Het kan allemaal! Je bestelt de benodigheden eenvoudig online! Bij de levering zit een scoop waarmee je de perfecte bollen maakt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een andere vorm te maken! Als ze goudbruin zijn, zijn ze klaar! Zodra de oven open gaat vult de keuken zich met een ‘warmzoete’ geur. De buitenkant is krokant en de binnenkant zacht en smeuïg. Jammie!



Geniet ervan en fijne kerstvakantie!

~ Carlijn ~