Inspiratie voor een nieuw clubje, workshop of cursus!

14 september 2020
Het is een mooi moment om je eens goed te oriënteren op een nieuw clubje, workshop of cursus! Lees hieronder onze tips.
Judoschool Kradolfer
Al vanaf jonge leeftijd kunnen de kids bij Judoschool Kradolfer op een speelse manier kennis maken met judo. Door de gevarieerde manier van lesgeven gaan de kinderen met veel plezier naar de judoles en ontwikkelen ze zich niet alleen in judo, maar ook op motorisch en sociaal vlak! Meer info

Kinderyoga in Den Bosch!
Met Kinderyoga van Rots Kinderwerkplaats leren de kids omgaan met de drukte en prikkels van het dagelijkse leven. Yoga bevordert de creativiteit, vergroot de concentratie, het zelfbewustzijn, vergroot het positief denken, de sociale vaardigheid en het zelfvertrouwen. Aanmelden Proefles! 

Word een échte Musicalster!
Samen met Jaques en Mary-Ann van Onze Musical in Vught, ga je aan de slag met het bedenken van een nieuwe voorstelling. Dans, zing en verzin het verhaal en laat dat zien op het podium. Met prachtige kostuums, moderne vormgeving, professioneel licht en geluid én eigentijds grime voel je je een échte musicalster. Gaaf! Maak me een MusicalSTER!

Rock als een échte rocker!
Music'scool in Den Bosch en Oss is dé muziekschool gericht op pop & rock met enthousiaste docenten. To-the-point muzieklessen zodat je vlot je eigen muziek kan spelen en gericht op alle leeftijden. Dus binnen de kortste keren zing jij net als Adele of kun je een vette gig geven net als de Red Hot Chili Peppers!! Let's Rock!

Fluit de sterren van de hemel
Vind jij het geluid van een dwars- en of blokfluit ook zo mooi en intens? Leer dit mooie instrument te bespelen bij Fluit & Zo uit Den Bosch! De mooiste tonen willen spelen met een dwars- of blokfluit, dat leer je van Renske van Fluit & Zo. Lekker fluiten

Ontdek je sport bij Flik-Flak!
Bij Flik-Flak Den Bosch staat ontwikkeling, plezier en zelfbewustzijn centraal. Je kunt kennis maken met veel verschillende gymnastische sporten. Een mooie kans om te ontdekken wat bij jouw kind past! Het aanbod!

Kinder-Kruiden-Kookfestijn!
Weet je wat voor kruiden er zich in de natuur bevinden? En wil jij ontdekken wat je ervan kan maken? Dan is het Kinder-Kruiden-Kookfestijn bij De Kruidwis, top! Meld je aan

Zoveel leuke clubjes!

Hockey, voetbal, paardrijden, dansen, turnen, yoga, judo, gitaarles en musicalles...er is altijd wel een clubje dat bij je past. Check de clubjes

Leuke blogs met tips en inspiratie!

Vrolijke Lunchtrommels
Het lijkt heel wat werk, maar met de juiste tips en vooral een la vol leuke accessoires maak je al snel een superleuke lunchbox om mee te nemen naar school. Kind blij! Eet smakelijk!

Shop een nieuwe collectie
De scholen zijn weer begonnen! Tijd voor en nieuwe tas, kleren, schoenen en natuurlijk schoolspullen! Ontdek alle leuke kinderwinkels in Den Bosch en omgeving. Shop 'till you drop!

Getest: XT luis Fijn!
Een preventieve spray tegen hoofdluis; dat gaat ons een hoop 'kopzorgen' besparen nu school & kin-derfeestjes weer beginnen! Tóch net te laat? Er is ook een luizenbehandeling. Lees onze ervaring!

Review: LOI Kidzz
Het ziet er uit en wordt ervaren als een game, maar... het is een type-cursus! Met LOI Kidzz leerden onze kinderen met veel plezier blind en vlot typen. Wij zijn enthousiast! Lees onze review. 

 ~ Carlijn ~