Héél veel toffe tips voor begin juni!

31 mei 2022
Laat de zon maar schijnen! Lang weekend en mooi weer; wij houden van deze periode van het jaar. We hebben weer unieke pareltjes, vrolijke tips en favoriete uitjes gevonden.

Modelbouwshow Autotron!

Op 18 & 19 juni is er in Autotron Rosmalen een supergaaf uitje te beleven voor het hele gezin! Tijdens de Modelbouwshow is er zoveel te zien en te doen zoals live demo’s van helikopters, drone races en nog veel meer! Aanrader! Bestel je Ticket!


Waaghalzen opgelet!

Bij De Mastworp in Uden kun je met je kids terecht voor urenlang actief vermaak! Van een uitdagend Klimpark en een toffe Bouldertuin tot het huren van fietsen en SUPs. Zo ontdek je op een sportieve manier het mooie gebied De Maashorst! Ontdek het hele aanbod!


Een Bakkie Geluk!

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek in Den Bosch, waar (groot)ouders en kinderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen, de wereld verkennen, buurtgenoten en bewoners van De Taling en de Antoniegaarde ontmoeten! Samen koffie drinken!


IVN Slootjesdagen 2022

Ruim 100 IVN Natuurgidsen staan 10 t/m 12 juni klaar met schepnetjes, loeppotjes en zoekkaarten om je alles te leren over het leven in de sloot. Vind jij de Kokerjuffer, de Poelslak of de Geelgerande Watertor? Waar staan de natuurgidsen?


Boerderijdagen 2022

Met het hele gezin naar de boerderij! 76 Campina-boerenfamilies zetten hun staldeuren open op 6 juni. Ontdek waar de melk vandaan komt, stap op de skippykoe, kom melkpakvissen en meer. Gratis toegang! Zoek een boerderij in de buurt! 


Beleef de Boerderij!

Beleef de Boerderij, een gezellige 2e Pinksterdag op maandag 6 juni voor de hele familie. Knuffel biggetjes, tap melk, maak ijs, ga los op de stormbaan, proef heerlijke kaas, doe de speurtocht en laat je schminken! Zo tof! Ontdek het hele programma!


Paw Patrol Live!

Deze unieke voorstelling op 11 juni in MAINSTAGE Den Bosch, boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Bestel je ticket!


Mooie Kinderboekenfestival

Kom op 19 juni naar de Verkadefabriek en ontdek samen met je kind de mooiste verhalen uit kinderboeken. Geniet van liedjes, beleef avonturen en verdwijn in je fantasie door optredens van schrijvers en acteurs. Tickets gaan hard! Koop hier je tickets!


De Grote Samenspeeldag

Kom zondag 26 juni naar De Grote Samenspeeldag in Nieuwegein, hét inclusieve kinderfestival. Ga spelen, muziek maken, gamen, watersporten met kano’s en windsurfsimulators, doe een DJ-workshop, steel de show in het circus – en veel meer! Snel aanmelden!


Muziek maken met Dirk!

Tijdens deze voorstelling, op 4 juni in Hal8 Den Bosch, leren de kids alles over muziek en instrumenten. Er komen veel van Dirk’s leukste en bekendste liedjes voorbij dus pak je dansschoenen en instrumentjes maar uit de kast: we gaan muziek maken met Dirk Scheele! Naar de kaartjes! 


Buitenspeeldag 2022!

Buitenspelen is superbelangrijk! Daarom organiseren Jantje Beton & Nickelodeon ieder jaar de Buitenspeeldag. Dit is dé middag waarop we vieren wat zo belangrijk is: buitenspelen! De Buitenspeeldag 2022 is op woensdag 8 juni. Doe jij ook mee? Meld je aan je! 


13 pareltjes in de Maashorst

In dit natuurgebied kun je samen met de kids urenlang heerlijk klimmen, klauteren en ravotten. Het is een veelzijdige natuurparel, die je op verschillende manieren kunt ontdekken. Ook zijn er tal van toffe hotspots voor een lekker hapje en drankje. Ook nieuwsgierig geworden? Ontdek ze hier! 



Veel plezier samen!

~ Carlijn ~