5 x de leukste jeugdvoorstelling tijdens Theaterfestival Boulevard!

16 juli 2021

Zo leuk! Deze zomervakantie wordt het Zuiderpark in Den Bosch omgetoverd tot een geweldig theaterdecor speciaal voor Theaterfestival Boulevard 2021. Vanaf 5 t/m 22 augustus zijn er heel veel leuke theatervoorstellingen en belevingen voor het hele gezin. Wij hebben voor jullie een top 5 gemaakt van de leukste jeugdvoorstellingen!

Theaterfestival Boulevard 2021 Den Bosch

Een greep uit de leukste familie- en kindervoorstellingen:

Great Catch; It happens - (6+)

Hou je van circus en acrobatiek? Neem je kinderen dan mee naar deze te gekke voorstelling. De circusartiesten van De Circuscoalitie zullen je doen verbazen met gave kunsten met trapeze en jongleeracts!
Datum: 5, 6 en 10 augustus 2021

Pokon - (4+)

Hou je vast want deze explosieve dansvoorstelling van De Dansers, blaast je van je stoel! Geef de drie spelers wat meubels, een instrument, een keukentrap en wat planten, en ze maken er een wervelend horendol alternatieve wereld van.
Datum: 7 en 8 augustus 2021De Minotaurus, een monsterlijk labyrint - (6+)

Hoe gaaf is dit! Laat je kinderen rond dwalen in een gebreid labyrint van 12 meter.  Ze komen langs theatrale scenes, spannende dwaalgangen en speelse ruimtes. In dit onvergetelijk zachte en spannende labyrint wordt door middel van humoristische teksten, theatrale muziek en interactie een nieuwe blik op het begrip monster geworpen.
Datum: 5 t/m 22 augustus 2021


ON/OFF - (8+)

Dans, circus en theater in een! Deze drie heren zetten een allesomvattende show neer tijdens deze woordeloze queeste. Zo knap! De voorstelling vind plaatst in de Kleine Zaal van de Verkadefabriek en jullie zullen er ongetwijfeld van genieten.
Datum: 13 t/m 15 augustus 2021De Passant - (6+)

Een woordeloze maar energieke dansend theatervoorstelling waarin theatermaker Michai Geyzen op zoek gaat naar het antwoord op zijn vraag; Maar wat is dat eigenlijk, ‘thuis’?
Datum: 14 t/m 17 augustus 2021Nog toffe éxtra's:

Voorlezen
Voorafgaand aan de theatervoorstellingen zijn er elke dag GRATIS voorleessessies voor kinderen (2+,4+,6+) in De Dom in het Zuiderpark. Vanaf vrijdag 6 t/m zondag 22 augustus. Verschillende acteurs lezen van 13.30 - 13.50 uur voor uit spannende, grappige of troostrijke kinderboeken. Elke dag is een andere leeftijdsgroep aan de beurt. De boeken sluiten thematisch aan op de jeugdvoorstelling in de BLVRD Theater. Volwassenen zijn ook welkom!

Houtbewerken
Ook kunnen de kinderen op het festivalterrein in het Zuiderpark er lustig op los timmeren en stapelen. Stadshout Den Bosch heeft regionaal hout (van de omgekapte bomen van De Parade) omgetoverd tot bouwblokken. Van 5 t/m 22 augustus in het Zuiderpark. Vanaf 6 jaar.

Veel plezier!

~ Carlijn ~

Naar de website