Hiep hiep hoera! Er is er eentje jarig, we vieren kinderfeestjes!

30 januari 2020
Maar O jee, wat moet je nu weer bedenken! No worries, ik heb wat voorwerk voor je gedaan. In deze mail ontdek je super leuke en originele kinderfeestjes en workshops!

Super originele, creatieve of actieve kinderfeestjes & workshops!


Maak je eigen LEGO Film
Is jouw kind ook gek op LEGO? Tijdens de workshop van MijnAnimatie gaan de kids een filmpje maken met LEGO poppetjes en vervolgens leren ze hoe ze de figuurtjes laten bewegen op de computer. Het resultaat is een echte LEGO film. Te gaaf!
Interesse? ? 

Sieraden Ontwerpen
Samen met Anilli Design worden de mooiste sieraden ontworpen! Wil je iets unieks creëren nodig dan Anilli Design uit bij jou thuis. Met verschillende rijgtechnieken en een hele tafel vol kralen, kunnen jullie de bijzonderste sieraden ontwerpen!
Lees meer ? 

Kasteel Ammersoyen
Een rondleiding door kasteel Ammersoyen met je kinderfeestje! Bij aankomst op het kasteel verkleden jullie je tot ridder of jonkvrouw! Een gids laat jullie alle spannende kamers en torens zien. Je mag ook onderdelen van een harnas passen. Super gaaf!
Meer info! ? 

Feestje bij "De Oude Maas"
Bij Speelparadijs en Pannenkoekhuis De Oude Maas in Macharen kun je leuke en stoere verjaardagsfeestjes vieren. Je kunt kiezen uit verschillende kinderfeestjes, van een glitter workshop voor de meisjes tot een stoer jongens kinderfeestje!
Reserveer alvast! ?

Keramiek Feestje
Wil jij je verjaardag vieren op een bijzondere plek en in een creatieve omgeving? Bij Tante Gertje in Den Bosch kan dat! De mooie werkstukjes worden voorzien van glazuur en in de oven gebakken, zodat je nog een heel gaaf aandenken hebt aan dit feest!
Meer informatie! ? 

De Schminkster weet raad!
Binnenkort een kinderfeestje en wil je een leuke activiteit? De Schminkster weet raad! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Beauty-Queens feestje, Tattoo feestje, Schminkfeestje of een Poppenkast feestje! Feestelijke sfeer gegarandeerd!
Check de opties! ?

Dj-en met je maatjes!
Bij djproducer.school Den Bosch hebben ze de leukste kinderfeestjes en workshops. Leer dj-en met je maatjes tijdens deze spetterende en muzikale DJ workshop!
Plan je feestje! ?

Circus kinderfeestje
Wat is er nou leuker dan je eigen circus op je feestje? Circus Evertz verzorgt bij u thuis het kinderfeestje. De genodigde kinderen worden “getraind”  tot echte circusartiesten. De kinderen krijgen deze middag workshops in verschillende circusonderdelen ondersteund door een gecertificeerd circusdocent.
Meer informatie! ? 

Feestje bij De Kooktuin
Op zoek naar een heerlijk én lekker kookfeestje? Ga dan samen met je vrienden en vriendinnen naar De Kooktuin! Met verse ingrediënten ga je samen aan de slag en aan een mooie gedekte tafel worden de zelfgemaakte gerechten geproefd.
Boek je Kookfeestje! ? 

Voor het echte "WOW"- effect!
Voor ieder thema en iedere sfeer is er een passende ballondecoratie! Artiventz denkt met je mee om de ballon zo goed mogelijk in te zetten voor jouw feestje! Of het nu gaat om een totaal decoratie of een enkele eyecatcher, ze zorgen dat het aansluit bij jouw wensen en zorgen voor het "WOW" effect!
Regel de ballonnen ?

Nog wat extra's!

(Survival) tips!
Welk feestje je ook geeft, er komt altijd een ieniemienie beetje stress bij kijken. Want, HALLO, véél kinderen en een hoge verwachting! Dus pak deze tips erbij en ADEM in en adem uit. Vanavond is die bank weer van jou!
Lees de tips! ? 

Crea met eierkoek!
En wat voor traktatie gaan we dit jaar weer verzinnen?! Niet al te ongezond, makkelijk, er leuk uitzien en vooral lekker! Hmmmm...wat dacht je van eierkoek!
Aan de slag! ? 

Nog meer tips!
Altijd moeilijk keuzes maken! Om het nog moeilijker te maken vind je hier nóg meer tips voor super leuke en orginele kinderfeestjes!
Tips, Tips, Tips! ?

Veel Plezier!

Groetjes Carlijn