De Schminkster: Een Ster in Schminken!

19 februari 2020
Zijn julie kids ook zo gek op schminken? Nou ik heb iemand gevonden die dat héél goed en de mooiste creaties maakt! Wil je weten waar ze te vinden is deze carnaval? Lees dan snel verder....
Rosalie Maurix

Rosalie Maurix, beter bekend als De Schminkster, is jaren geleden als hobby begonnen met schminken. Rosalie is moeder van twee jonge dochters en medewerkster op een kinderdagverblijf. Op deze manier had ze alle gelegenheid om te oefenen. En oefening baart kunst!

Ooit begon ze met 12 kleuren, maar inmiddels neemt Rosalie nu een hutkoffer met zeker 50 verschillende kleuren mee. Ook neemt ze een leuke versierde spiegel, versierde krukken, een vlaggenlijn vol kleurrijke voorbeelden én niet te vergeten een bak met spekjes mee; een feeststemming is gegarandeerd!

Of het nu om kinderfeestjes, evenementen of een bruiloft gaat, Rosalie tovert kleur op de wangen van zowel kinderen als volwassenen. Maar ze kan nóg meer dan schminken; ook voor ballonvouwen draai ze haar hand niet om.

Rosalie geeft ook cursussen en workshops, zowel bij mij thuis als op locatie!

Kortom, geen feest waar de Schminkster niet is geweest!

Gelukkig zijn er tijdens Carnaval ook genoeg mogelijkheden om de schminkster te treffen en je kinderen gratis te laten schminken of een mooie creatie van een ballon op te halen.



GRATIS schminken en ballonnen aan het vouwen:

Vrijdagmiddag 21 februari vanaf 13.00 tot 16.00 uur
Graven van Leuven Den Bosch “mee de jong op sjouw “

Zondagmiddag 23 februari en dinsdag middag 25 februari vanaf 13.00 tot 17.00 uur
Kindercarnaval Zaal Overberg st Michielsgestel

Maandagmiddag 24 februari vanaf 13.00 tot 16.00 uur
Feestzaal ‘t Plein in Udenhout

Dinsdagmiddag 25 februari
Kindercarnaval Zoetelief in De Korte Putstraat Den Bosch

Geen feest , als de schminkster niet is geweest!  ;-)

Veel plezier allemaal!