ACTIE! Met korting naar World of Dinos!

5 november 2019
Hoe gaaf! Meer dan tachtig levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren de Brabanthallen in Den Bosch tijdens de kerstvakantie. Koop nu via de speciale Kidsproof-actie tickets met 20% korting!
Naar World of Dinos in de Brabanthallen met korting!
Komen jullie van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020 ook naar World of Dinos? Nu extra aantrekkelijk met de speciale Kidsproof actie waarbij je 20% korting krijgt op de tickets. De expo is te zien in de Brabanthallen en is een echte aanrader voor een gaaf en spannend dagje uit tijdens de kerstvakantie.Wat is World of Dinos?


World of Dinos
 is een gigantische tentoonstelling van 9.000 vierkante meter. De expo is onderverdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met dinosaurussen die op ware grote in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn. Je stap letterlijk een andere wereld in!

Niet alleen de omvang van de modellen is realistisch. Alle dino’s bewegen en maken geluid. Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle, bewegende Velociraptor. Super indrukwekkend! Een bezoek aan World of Dinos duurt gemiddeld anderhalf uur, is educatief én geschikt voor alle leeftijden.Activiteiten tijdens World of Dinos


Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden én bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Fijn om te weten voor ouders: Aan het einde van de expo is een speciale Kidszone ingericht met springkussens en andere leuke speelattracties. Maar je kunt er ook fossielen zoeken in de opgravingen met zand. Hoe leuk is dat!

Fototip: Heb je altijd al een selfie willen maken met een dinosaurus? Vergeet je camera niet, want tijdens de expo kun je de levensechte dino's van dichtbij bekijken. Daar willen de kinderen (én jij) natuurlijk mee op de foto!


Met 20% korting naar World of Dinos


Wil je dit superleuke uitje in december en de kerstvakantie niet missen? Klik dan meteen door en koop via Kidsproof je World of Dinos tickets met korting!

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het gebruik van de kortingscode. Deel de tip dus ook gerust met anderen! Op de speciale Kidsproof World of Dino's pagina is de korting al verwerkt.