Leuke Zomerkampen voor in de vakantie!

11 mei 2021
Op kamp gaan is een geweldig avontuur voor kinderen! Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Welk vakantiekamp past het beste bij jouw zoon of dochter? Een spetterend sportkamp, natuurkamp of toch een creatiefkamp? Wij hebben hieronder superleuke coronaproof tips voor zomerkampen op een rijtje gezet (met en zonder overnachting).

Op Padelkamp bij SimonSPORT in Vught 8 t/m 17 jaar

Deze zomervakantie biedt SimonSPORT uit Vught een compleet nieuw en uniek zomerkamp aan: PADELKAMP. Padel is een balsport, een mix van tennis en squash. Supertof! De kinderen werken onder professionele begeleiding aan hun techniek, tactiek en mentale weerbaarheid. Ook de conditie komt aan bod. Naast padeltraining bestaat het kamp uit uitdagende in- en outdoor activiteiten. Het Padelkamp van SimonSPORT staat garant voor een onvergetelijke sportieve week tijdens de zomervakantie. Ontdek snel meer!


Trainen als Oranje

Wil jij leren aanvallen als Lieke, verdedigen als Matthijs, keepen als Sari, dribbelen als Frenkie en scoren als Vivianne? Dat kan! Kom aankomende zomervakantie naar de KNVB Voetbalkampen! Let op: voor de zomervakantie zijn er alleen nog plekken beschikbaar in de week van 30 augustus t/m 3 september. Mocht je dan niet kunnen? Schrijf je dan alvast in voor de herfstvakantie!
Meer info & aanmelden



Gave activiteiten en gekke avonturen

Of je nou houdt van zeilen of paardrijden, actie in de natuur of op het strand: bij Vinea Vakanties is er voor iedereen wel iets te beleven! Er zijn zomerkampen voor kinderen van 7 t/m 13 jaar en verdeeld in leeftijdsgroepen. Kinderen kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een zeilkamp, Tinakamp of ponykamp. Bekijk de vakantiekampen van Vinea!



Lyceo CodeLab in Den Bosch
Dol op gamen? Tijdens CodeLab games maken leer jij, onder intensieve en persoonlijke begeleiding samen met leeftijdsgenoten, alles over programmeren. En maak je je eigen game! Dit kan online of op locatie aan de Maaslandstraat 2a in Den Bosch. 



Zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar

Is je kind dol op actie, avontuur en outdoor? Dan zijn de toffe zomerkampen van Club Adventure (ook zonder overnachting) echt een aanrader! Op hun eigen prachtige buitenlocaties midden in de natuur van Oldebroek (Zwolle) en Overasselt (Nijmegen) zijn er zomerkampen voor diverse leeftijdsgroepen. Onder andere Survivalkamp, Game & Reality Camp en het Crea Girls Camp. Ontdek de zomerkampen!



Summer Camps Holland

Zomerkampen vol avontuur, sporten en dieren? Dat zijn de vakantiekampen van Summer Camps Holland! Op het 12 hectaren grote terrein in Braamt (Gelderland) worden superleuke vakantiekampen georganiseerd (4 dagen of 1 week) voor kinderen van 8 t/m 12 jaar in diverse leeftijdsgroepen. Er is keuze uit een Avonturenkamp, Funkamp, Dierenkamp en sportkampen. Meer info over alle vakantiekampen.


Summer Camp Vught

Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp in Vught van 9:00-16:00u, maar pre en after care zijn optioneel. Meld je kind aan!



Mad Science zomerkamp

Tijdens een Mad Science zomerkamp beleef je een zorgeloze week met veel verschillende activiteiten, ontspanning en experimenten. Nu met speciale KIDSPROOF korting! Wat dacht je van raketten lanceren, slijm maken en werken aan de coolste gadgets? Iedere week heeft zijn eigen thema. In de ochtend wordt het thema van de dag toegelicht en krijg je de eerste begrippen die hiermee verband houden te horen. De rest van de dag leer je met name door te doen! Zin in een avontuurlijke én educatieve vakantie? schrijf je in voor een zomerkamp van Mad Science! (7+).



Zomerkampen vol zingen, dansen en acteren

Deze zomervakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf op het toneel staan. Zingen, dansen en acteren, dat ga jij doen tijdens De Musical4daagse. Met dit musicalproject maak je een musical in 4 dagen met een voorstelling voor echt publiek. Ervaring is niet nodig. Het theater is voor ieder kind. Zie jij je eigen kind daar al staan? Kriebels in de buik… Nog 1 minuut en dan staan ze op het toneel in de spotlights. Het publiek is muisstil… En dan, het applaus… Het lijkt wel magisch. Toffe ervaring!



Gaaf natuurkamp 

Zijn je kids, tussen de 8 en 12 jaar, dol op rond struinen en ravotten in de natuur? Dan zitten ze bij De Natuurontdekkers goed deze zomervakantie. Er is geen betere plek om te bivakkeren dan in het bos aan de rand van een groot meer. In de Dommel kan je fantastisch waterbeestjes vangen en hij is op een steenworp afstand van de kamplocatie! Er is genoeg bos voor een vet avondspel en de leiding gaat er samen met jouw kids een fantastisch gezellige week van maken!



Tof Sportkamp in Vught

De hele week lekker veel sporten en meedoen aan uitdagende activiteiten. Voor de sportieveling die graag veel verschillende sporten doet ben je bij de zomerkampen van SimonSport aan het juiste adres! Je kunt kiezen voor een dagkamp of voor een kamp met overnachting. Ook kun je bij SimonsSport kiezen voor een hockey, voetbal, Tennis of Padelkamp!



Supercool Teen Camp

Speciaal voor jongeren 11-17 jaar is er een te gek summer school program op Kasteel Assumburg met intensieve lessen Engels gecombineerd met leuke activiteiten. Verblijf een week op het Kasteel en beleef een fantastische tijd. Meld je kind aan!



Apeleuk zomerkamp

Wil je dat je apekop echt van de vakantie kan genieten? Goed nieuws! Iedere vakantie organiseert Monkey Moves een multisport kamp! Het kamp richt zich op kinderen van 4 t/m 9 jaar oud. Een kamp bijMonkey Moves betekent een hoge FUN-factor, persoonlijke aandacht, professionele begeleiding, goed onderbouwd programma en voldoende tijd en rust voor wie dat nodig heeft. 



Ubuntu Voetbalkampen (4+)

Toptrainers leren je kind nieuwe skills én beter samenspelen bij deze supercoole voetbalkampen in diverse regio's in Nederland. Ubuntu Sport werkt met een inspirerend en succesvol programma. Kies voor een 3- of 5-daags kamp (zonder overnachting)!



Xapp ZomerKamp (4+)

De hele zomervakantie door biedt Xapp ZomerKamp te gekke vakantiekampen aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit doen ze al sinds 2003 met groot succes! Kies voor het MusicalKamp, CineKamp of ZangKamp. Bekijk de mogelijkheden voor een onvergetelijke week en schrijf je in!

Xapp zomerkamp

Nog meer leuke vakantiekampen

Je kunt elk jaar weer uit zóveel leuke kampen kiezen. En deze kampen zijn pas een voorproefje. Ben je benieuwd naar het volledige aanbod bij jou in de buurt? Op onze site vind je álle kampen voor jouw zoon of dochter bij elkaar. 

Veel plezier met kiezen!

~ Carlijn ~