Hippe kleding bij Petozzi!Terug naar het overzicht

Bij Petozzi in Den Bosch vind je super leuke en hippe kleding voor kids van 0 - 12 jaar!
Ben je opzoek naar mooie, hippe, anders-dan-anders, comfortabele en unisex kleding en schoenen voor kids van 0 - 12 jaar? Dan is Petozzi in Den Bosch een échte aanrader! 

Petozzi wordt gerund door 2 nichtjes die super blij worden van hippe, mooie, anders-dan-anders, comfortabele en unisex kinderkleding. En in hun winkel aan de Kruiststraat kun je dat allemaal in het echt bewonderen.

De winkel is ruim opgezet waardoor je ook makkelijk met je kinderwagen binnen kunt en rustig kunt snuffelen. Ze verkopen merken als Rodini, Carlijns, Sproet & Sprout, Donsje Amsterdam, Popupshop, Gosoaky, Tinycottons, BANGBANG Copenhagen, Frnky's, Picnik Barcelona, Sussies en nog veel meer! 

Ook voor lifestyle en leuke cadeautjes kun je bij Petozzi terecht! Er zijn toffe cadeautjes voor elke leeftijd en elk budget. Ook leuke kraamcadeau's! 

Zeker de moeite waard om even binnen te wandelen.

Klik voor meer info op de roze button.

Petozzi

Kruisstraat 10a
5211 DV Den Bosch
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Bijna meivakantie!

Bijna meivakantie!

Lekker niet naar school en heel veel leuke dingen doen! Onze Uitagenda staat bomvol te gekke meivakantie-tips in Den Bosch én omgeving. Coole films, toffe exposities, coole workshops & nog veel meer. Leuk voor het hele gezin!

Wat zijn jullie plannen?