Perzik hapjeTerug naar het overzicht

Maak deze lekkere oranje traktatie voor Koningsdag (of voor een ander feestje)!
Wat heb je nodig voor ongeveer 12 stuks?

-125 gram geitenkaasspread naturel (of blokjes geitenkaas)
-270 gram vers bladerdeeg
-420 gram perziken uit blik
-1 ei

Hoe maak je deze bladerdeeghapjes?
Snijd het bladerdeeg in 12 gelijk vierkante stukjes. Smeer de geitenkaas in het midden van de bladerdaagplakjes. Als je de perziken goed hebt laten uitlekken, leg je op ieder bladerdeegplakje een halve perzik. Klopt het ei los en smeer het op de bladerdeeghapjes. Na 15 minuten in over op 200 graden zullen ze er mooi gekleurd uit komen!

Eet smakelijk!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Bijna meivakantie!

Bijna meivakantie!

Lekker niet naar school en heel veel leuke dingen doen! Onze Uitagenda staat bomvol te gekke meivakantie-tips in Den Bosch én omgeving. Coole films, toffe exposities, coole workshops & nog veel meer. Leuk voor het hele gezin!

Wat zijn jullie plannen?