Mmmh...KitKattaartTerug naar het overzicht

Dit is nog eens een feestelijke taart!
Wat heb je nodig?
100 ml volle melk, 180 g pure chocolade, een snufje zout, 175 g witte basterdsuiker, 200 g boter, 3 eieren, 200 g zelfrijzend bakmeel, 400 g chocolademousse, Kitkat mini's en een zak M&M's.
 
Hoe maak je deze taart?
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en vet de randen in met boter. Smelt daarna de chocolade au bain marie.

Klop ondertussen de boter, suiker en het snufje zout met een mixer tot een luchtige, witte massa (ongeveer 5 min). Klop een voor een de eieren erdoor. Voeg pas een volgend ei toe als het vorige is opgenomen.

Spatel daarna het chocolademengsel door het beslag. Zeef het meel en spatel het er voorzichtig door. Schep het beslag in de springvorm en bak de taart in het midden van de oven in ca. 30-45 min. gaar.
 
Verwijder de vorm als de taart afgekoeld is en snijd de taart horizontaal doormidden. Bestrijk met chocolademousse. Leg de andere helft er omgekeerd op en bestrijk de bovenkant en zijkant van de taart met de rest van de chocolademousse. Breek de KitKat’s los van elkaar en zet ze rechtop tegen de taart. Strik voor een extra feestelijk effect een vrolijk lint om de taart. Bestrooi de bovenkant met de M&M's.

Eet smakelijk!
Meer leuke tips

Uitgelicht

Bijna meivakantie!

Bijna meivakantie!

Lekker niet naar school en heel veel leuke dingen doen! Onze Uitagenda staat bomvol te gekke meivakantie-tips in Den Bosch én omgeving. Coole films, toffe exposities, coole workshops & nog veel meer. Leuk voor het hele gezin!

Wat zijn jullie plannen?