Beleef de Boerderij!Terug naar het overzicht

maandag 20 mei
Op Tweede Pinksterdag kun je met het hele gezin gratis genieten van de Beleef de Boerderij Dag!
Op maandag 20 mei, Tweede Pinksterdag, organiseert De Capreton weer een Beleef de Boerderij dag, waar je welkom bent om bij zes boeren in de Bommelerwaard een kijkje achter de schermen te nemen. 

Op zes bedrijven wordt je welkom geheten en kun je van alles meemaken. Bijvoorbeeld lekker een strotoren beklimmen, kalfjes van dichtbij bekijken en een toertje door een kersenboomgaard maken. Deze dag is geschikt voor jong & oud. Dus kinderen, opa's en oma's, iedereen is welkom.

En weet wat zo handig is? Je wordt met huifkarren van de ene naar de andere locatie vervoerd. Je parkeert je fiets of auto bij 1 deelnemer en voor het vervoer hoef je je verder geen zorgen te maken. Een super leuk GRATIS uitje voor jong en oud! Komen jullie ook?

Wat is er te doen?
IJsboerderij de Schoonheuvel | Veldweg 55, Hedel
Kom gezellig spelen op het springkussen of in de zandbak! Ontdek de schatten van het platteland tijdens de nieuwe Boerenbelevingstocht over onze boerderij en knuffel met de kalfjes.

Kinderopvang De Vrijbuiter | Achterdijk 8, Hedel
Kom spelen in de kinderopvangtuinen en tap uit een heuse “melktap” je eigen verse melk van de koeien. Kom luisteren naar Judith van Susante, zij vertelt over coaching met paarden en ponypower voor kids!

Mijn Kaaskoe boerderij | Achterdijk 57, Hedel
Proef van allerlei lekkere zuivelproducten van Friesland Campina en de allerlekkerste kaas van Mijn KaasKoe. Kom op kraamvisite bij de allerkleinste kalfjes. Meet & Greet met boer Bert, Joris en boerin Ine. Breng je zieke knuffel mee en breng een bezoek aan dierendokter en trotseer de heuse stormbaan.

Biologische varkensbedrijf Van den Bogert | Mezenweg 11, Hedel
Maak een rondje door de stallen, met varkens van klein tot groot en knuffel met de biggetjes. Beklim de stroklimtoren of kruip achter het stuur van een (stilstaande) tractor of shovel.

Kersen Bogerd FerryCherry | Hooiweg, Hedel, tegenover nummer 35
Verken de kersenboomgaard tijdens een rondleiding in een treintje en ontdek het groeiproces van de kersen.

Hopkwekerij Het Hopland | Bernseweg, tussen de Weigraaf en het Heust, Well
Laat je schminken en doe mee met een speurtocht samen met de allerleukste ecoloog van Nederland

Klik op de roze button voor meer info!

Agrarische Natuurvereniging De Capreton


Hedel
Prijs GRATIS Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!