Muziek maken met Dirk! (2+)Terug naar het overzicht

zondag 22 mei
Geniet met de kids van deze toffe muzikale voorstelling van Dirk Scheele in het Beneluxtheater Berlicum!
Alles maakt geluid, probeer het maar uit! De YouTube sensatie komt naar de theaters!

In deze voorstelling duiken we samen met Dirk in de wereld van muziek. Op een speelse manier leert Dirk je van alles over instrumenten als de gitaar, drums en de piano. Ook laat Dirk je kennis maken met exotische instrumenten in sprankelende, wereldse liedjes. Dirk tovert zelfs eenvoudige voorwerpen om tot nieuwe muziekinstrumenten! Denk aan een kartonnen kokertje om in te zingen, een doos om op te trommelen en de coole rits van je vest om mee te ritsen.

Daarnaast wordt er lekker jammed op een pan en een emmer en krijgen ze bezoek van een aantal muzikale dierenvriendjes. Tot slot vraagt Dirk een paar waaghalzen uit het publiek om samen met hem op het podium een heuse rockband te vormen.

In deze voorstelling komen veel van Dirk’s leukste en bekendste liedjes voorbij dus pak je dansschoenen en instrumentjes maar uit de kast: we gaan muziek maken met Dirk Scheele!

Klik op de roze button en bestel je ticket!

Den Durpsherd

Kerkwijk 61
5258 KB Berlicum
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

12 pareltjes in de Maashorst

12 pareltjes in de Maashorst

Zijn jullie al bekend met De Maashorst, hét oergebied van Brabant? In deze veelzijdige natuurparel kun je samen met de kinderen urenlang heerlijk klimmen, klauteren en ravotten!

Ontdek ze hier!