Zomer bij GeoFortTerug naar het overzicht

zondag 4 juli
Speuren, experimenteren én spelen op dit spannende forteiland in Herwijnen!
Op GeoFort draait alles om de aarde! Stap in een lift die zich dwars door de aardbodem boort, raak gedesoriënteerd in de ondergrondse gang, schep landschappen in de interactieve zandbak en véél meer!

Nieuw Klimaatdoolhof
GeoFort heeft een splinternieuw doolhof, geheel in het teken van klimaatverandering! Je baant je een weg door de thema’s hitte, overstroming, droogte en zeespiegelstijging. Speciaal voor de Minecraftfans is er ook een Minecraftroute in dit doolhof gemaakt, waarbij je het doolhof alleen kunt verlaten door de juiste code te vinden op basis van de Minecraft vragen… Zo spelen bomen een belangrijke rol in Minecraft, maar ook in de wereld van de klimaatverandering.

Ontdek energiebronnen met het energietransitiespel 
GeoFort heeft een nieuw energietransitiespel ontwikkeld waardoor je snel verschillende energiebronnen kunt ontdekken!

Uiteraard is het doel om zoveel mogelijk duurzame energiebronnen te kiezen, zoals windmolens, zonnepanelen, geothermische centrales en afvalverbranding, maar je moet ook zorgen voor een goed evenwicht tussen het energieverbruik in de wijk en het aanbod. Let ook op besparingen! Maken jullie de juiste keuzes?

Ontdek alles over Minecraft
Bij GeoFort vinden ze Minecraft niet alleen helemaal te gek maar ook een waanzinnig goed spel voor de ontwikkeling van het ruimtelijk denken bij kinderen. Op alle dagen dat GeoFort geopend is kunnen bezoekers deelnemen aan Minecraft speurtochten en Minecraft workshops.

Speuren in de Vleermuisspeurtuin
In de unieke Speurtuin klim je over de touwen de bunker op en maak je in de zandbak ruimte voor het water. Ontwerp je met houten planken je eigen doolhof, kun je een potje levensgroot schaken en maak je van bamboestokken de grootste bouwwerken! 

WereldPan
Het ruime terras van het restaurant met zicht op de Vleermuisspeurtuin is een fijne plek voor een kop koffie met gebak, een smaakvolle lunch of diner. Er staan onder andere heel veel pannenkoeken op de kaart! Kiezen jullie de naturel of een avontuurlijke pannenkoek?

En er is nog veel meer leuks te doen. Echt een top gezinsuitje voor de zomervakantie!

Wil je meer weten over het aanbod van GeoFort? Klik dan via de roze button door naar de site.

GeoFort

Nieuwe Steeg 74
4171 KG Herwijnen
Openingstijden   Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

De leukste clubjes!

De leukste clubjes!

Nieuw jaar, nieuw clubje! We hebben een compleet overzicht van leuke clubjes in en om Apeldoorn en Deventer. Creatief of juist sportief; hier vind je vast en zeker een clubje dat precies bij jouw kind past.

vind een tof clubje