icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

Speuren en spelenTerug naar het overzicht

zaterdag 26 oktober

Kasteel Ammersoyen

Kasteellaan 1
5324 JR Ammerzoden
Openingstijden In de herfstvakantie 12 t/m 27 oktober dinsdag t/m zondag
11.00 – 17.00 uur
Prijs 2,50 euro per gezin + entree kasteel (kinderen 4 t/m 18 jaar: 5,25 euro, volwassenen: 9,50 euro, museumkaarthouders en donateurs GLK: gratis)
Kom in de herfstvakantie naar Kasteel Ammersoyen en het ontdek het kasteel al speurend en spelend!
In de herfstvakantie (12 t/m 27 oktober) kunnen kinderen al speurend en spelend kasteel Ammersoyen ontdekken met de Speuren & Spelen tocht!

Doe de opdrachten op het kasteelterrein en kraak de code waarmee je de schatkist kunt openen. Vervolgens ga je op pad in het kasteel. Onderweg zijn er allerlei opdrachten en spelletjes te doen en kom je langs alle mooie plekken van Ammersoyen. De tocht leuk om te doen met het hele gezin.

De Speuren & Spelen tocht in kasteel Ammersoyen is geïnspireerd op het 50x Speuren & Spelen boek dat Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) dit jaar heeft uitbracht. Wie na de tocht door Ammersoyen nog verder wil speuren en spelen in de kastelen en natuurgebieden van GLK, kan het boekje ter plekke aanschaffen in de kasteelwinkel. Donateurs van GLK kunnen hun (klein)kinderen online Superspeurder maken. Het 50x Speuren en Spelen boekje is dan inbegrepen in het cadeaupakket.

Klik op de roze button voor meer informatie.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs