icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Gratis Workshops!Terug naar het overzicht

woensdag 11 augustus
Bij Maaspoort @ The Beach kun je gratis deelnemen aan verschillende workshops deze zomervakantie!
De Maaspoort organiseert deze zomer twee toffe workshops. De eerste workshop is van Abel el Jackson waarbij je de vetste akka’s en panna’s leert.

In deze freestyle- en pannavoetbal workshop krijg je een demonstratie van wat er allemaal met een bal mogelijk is, maar ga je daarnaast ook zelf aan de slag om de vetste trucs te leren.

De tweede workshop wordt georganiseerd door TikTokker Carmen van Weersel. Carmel leert je alles over TikTok en hoe je het beste filmpjes kan maken.


De workshop van Abel vindt plaats op woensdag 21 juli van 13:30-14:30 bij de Maaspoort. Bij deze workshop is het handig dat jij jouw eigen voetbal meeneemt.
De workshop van Carmen vindt plaats op woensdag 11 augustus van 13:30-14:30 bij de Maaspoort. Bij deze workshop is het handig dat jij jouw eigen telefoon meeneemt.
 
Aanmelden is gratis voor kinderen tot en met 16 jaar en kan via het mailadres maaspoortbeach@gmail.com met je naam, e-mailadres en geboortedatum.

Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf je snel in!

Maasport Sport & Events

Marathonloop 1
5235 AA Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!