icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Theater Artemis Online!Terug naar het overzicht

maandag 4 januari - zondag 31 januari
Bekijk deze bijzondere voorstelling van theatergezelschap Artemis online!
De theatervoorstelling van Artemis ging begin vorige jaar in premiere bij De Verkadefabriek in Den Bosch. Daarna zou de voorstelling door het hele land vertoont worden. Helaas gooide corona roet in het eten en moesten ze na een aantal voorstelling stoppen.

Na de eerste lockdown zou de Artemis opnieuw op tournee gaan met deze mooie voorstelling. Maar helaas werd de heleboel weer afgeblazen.

Omdat deze groep mooie mensen zo hard gewerkt heeft voor de voorstelling; Het diertje, het diertje en het beestje. Willen ze jullie toch op deze manier laten meegenieten!

Klik op de roze button en beleef met elkaar van dit theater maar dan gewoon lekker thuis!

Het verhaal:
Een hond loopt iedere ochtend met twee dino’s naar haar basisschool. In de klas van meester octopus heeft ze veel lol, maar ook wat moeite met opletten. Een haai komt haar eens observeren in de klas. Hoe kunnen ze haar beter helpen? Moet ze niet eens gaan kijken op een andere school? Met knikkende poten stapt ze in het taxibusje van het nijlpaard. Hebben ze daar ook zo’n lieve meester? En hoe moet het in de lente met haar kinderfeestje?

Theater Artemis

Predikheerenpoort 50
5211 NK Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs