Een kist vol sintliedjes 2+Terug naar het overzicht

zondag 4 december
Een interactieve theatershow bomvol sinterklaasliedjes voor het hele gezin!
Wie speurt naar een leuk uitje met gezin heeft met Een kist vol Sintliedjes de hoofdprijs te pakken!

Kom samen met Apennoten Bas Fortgens en Nienke van den Berg muziek maken, zingen, verhalen vertellen, dansen en oefen alvast op de liedjes die je later bij je schoen wilt opvoeren.

Voor de gezelligste periode van het jaar heeft Apennoten een vrolijke en interactieve voorstelling tjokvol sinterklaasliedjes gemaakt. Wedden dat jij de meeste liedjes al kent? Ze komen namelijk bijna allemaal uit het programma Apennoten dat op NPO Zapp te zien is. Zangeres Nienke zingt de liedjes en wordt begeleid door Bas op piano, gitaar en ukelele.

De kinderen uit het publiek mogen met élk liedje meedoen. Hoe? Door te zingen, een instrument te pakken of te dansen. Wil je alvast oefenen? Luister de liedjes uit de show via de website van KRO-NCRV of Schooltv!

Spelenderwijs over muziek leren
De Sintliedjes worden afgewisseld met verhaaltjes van Nienke én de kinderen in de zaal. Zo ontstaat een verrassende en muzikale theatershow die van begin tot eind vermaakt en ontroert. Net als op televisie leren kinderen spelenderwijs over die andere leuke noten, muzieknoten!

Datum: Zo 04 december 2022 - 11:00 uur
Theaterlocatie: PERRON-3

Klik op de roze button en bestel je ticket!

Theater aan de Parade

Parade 23
5211 KL 's Hertogenbosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs