De Grote Red Je Reet ShowTerug naar het overzicht

maandag 25 oktober
Zijn de mannen wel zo stoer als ze eruit zien? Zijn ze sterk genoeg om te verliezen?
In De Grote Red je Reet Show gaan vijf jongens de strijd met elkaar aan. Want alleen de allerbeste kan winnen in deze zenuwslopende wedstrijd vol challenges, spelrondes en onverwachte acts. Een reality gameshow, maar dan in 3D, live en recht voor je neus. Want zijn de mannen wel zo stoer als ze eruit zien? Zijn ze sterk genoeg om te verliezen?

Echte jongens zijn stoer, sterk, houden van timmeren, sleutelen en tegen een bal schoppen. Het zijn doeners, vechters, geen praters en absoluut geen huilers. Een echte jongen wint. En, heel belangrijk, een echte jongen redt in elke situatie z’n reet, wat er ook gebeurt.

De Grote Red Je Reet Show is een mashup van X Factor, Holland’s Got Talent, Expeditie Robinson, De 1, 2, 3 Show en Jackass voor 6+. Stoer gedoe over zeer gevoelige zaken.

Regisseur René Geerlings staat bekend om zijn opmerkelijke en toegankelijke jeugdtheatervoorstellingen. Er valt veel te lachen om ernstige zaken en te huilen om het onbelangrijke gedoe. Dat wat logisch lijkt, draait hij graag om. En dat zal ook in De Grote Red je Reet Show niet anders zijn.

Maas Theater en Dans
Ma 25 oktober 2021 - 15:00 uur
Theaterlocatie: HAL8 - Brabanthallen

Klik op de roze button voor de tickets!

Foto: Jaap Scheeren

Theater aan de Parade

Parade 23
5211 KL 's Hertogenbosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Herfst!

Herfst!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu écht Herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids! Ontdek jij onze herfst favorieten?

Ontdek de Herfst tips hier!