Mooie Kinderboekenfestival!Terug naar het overzicht

zondag 19 juni
Het festivalseizoen is weer begonnen! Kom jij naar het leukste familiefestival van het jaar in Den Bosch?
Op Het Mooie Kinderboekenfestival ontdek je samen met je kind de mooiste verhalen uit kinderboeken. Onder leiding van een acteur reizen jullie van de ene naar de andere wereld, zodat je nergens over na hoeft te denken en samen kunt verdwijnen in jullie fantasie. Luister naar de mooiste verhalen en maak samen de leukste avonturen mee.

De kleinste bezoekers ontmoeten een slangenbezweerder, luisteren naar het liefdesverhaal van Beer en Pinguïn mét diashow en krijgen een cursus mimespelen. Ook kunnen ze naar het muzikale kostgrondje van Anansi afreizen, of hulpboswachter worden met tips van boswachter Tim. (bekend van het televisieprogramma Beestenbrigade!) Herkennen zij dierengeluiden en durven ze nat te worden?

De oudere kinderen starten hun reis in het prehistorische Doggerland en zoeken naar verborgen codes om het geheim van de blauwe de deur te kraken. Ze maken hun eigen gouden geluksketting en ontdekken het mysterieuze continent Terra Ultima. Natuurlijk is er ook muziek, en kan je genieten van liedjes over de hammam, over wensen en eigen verzinsels.

Het Mooie Kinderboekenfestival is op zondag 19 juni in de Verkadefabriek en vindt zowel binnen als buiten in de tuin plaats. Het programma is geschikt voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Je koopt een kaartje voor een vast tijdslot tussen 10 en 18 uur. Kaarten zijn te koop via de roze button!

Verkadefabriek

Boschdijkstraat 45
5211 VD Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomertips ook in je mailbox!

De leukste zomertips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes in de zomer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je mailbox!

Schijf je in!