Kinder Kunstmuziekroute!Terug naar het overzicht

zondag 7 november
Tijdens de KinderKunstMuziekroute van November Music ervaar je het allemaal!
Kun je muziek maken vanuit toeval of je stem gebruiken als startpunt voor een symfonie? Hoe klinken kleurrijke synthesizers? En hoe stuur je een zelf een groep muzikanten aan? Tijdens de KinderKunstMuziekroute van November Music ervaar je het allemaal! In Huis73 begeven kinderen van de basisschoolleeftijd zich een middag lang geven in een muzikale wonderenwereld. Met workshops voor kinderen uit de onder en bovenbouw is er voor iedereen iets te doen. 
De inloop is vanaf 14.00 en om 14.30 starten de workshops.

Tussen de workshops door is er een kleine pauze met een glas limonade. Ook is er in de foyer een muzikale knutsel- en tekentafel waar kinderen gedurende de middag onder begeleiding van een kunstenaar allerlei creaties kunnen maken. 

Ouders kunnen tijdens de workshops in het café van Huis73 wachten, rondneuzen in de aangrenzende bibliotheek of concerten bezoeken tijdens de KunstmuziekRoute. Om 16.30 sluiten we af met een concert waarin de verschillende uitkomsten van de workshops aan de ouders gepresenteerd worden door de deelnemende kinderen. Om
17.00 is de middag afgelopen.

Leeftijd: 4-12 jaar

Klik op de roze button en bestel je tickets!

Verkadefabriek

Boschdijkstraat 45
5211 VD Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Herfst!

Herfst!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu écht Herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids! Ontdek jij onze herfst favorieten?

Ontdek de Herfst tips hier!