Zondag met de fam!Terug naar het overzicht

zondag 15 mei
Kom op zondag 15 mei met de hele fam naar de Verkadefabriek!
Bij de verkadefabriek in Den Bosch hebben ze iets nieuws: Zondag met de fam! Eén keer per maand organiseren ze een zondag boordevol familie-activiteiten voor peuters, kleuters, grote en kleine kinderen en hun (groot)ouders.

Maas Theater en Dans komt naar de Verkadefabriek met de voorstelling Ik ben er even niet (8+). Een bonte mix van theater, dans en muziek voor dromers en outsiders.

Er is een Peuterpret (2+) met de nieuwe kinderfilm 2 kleine kleutertjes. Dé ideale kennismaking met film voor kinderen van 2 t/m 5 jaar.

En BLAUW GRAS komt naar de Kleine Zaal en Buitenserre met Wortelen in de Zomer (AL), een creatief programma voor de hele familie. Voel het water, zand, zout en de wind en maak je eigen tiny zee in een potje! Leer papieren bootjes vouwen, kom bellen blazen en maak een kleine papieren voorstellingen.

Leuk: Wortelen in de Zomer is gratis en te bezoeken van 13.30 tot 17.30 uur. Loop gerust even binnen!

Hebben jullie na al dat leuks zin in een lekker kroketje, boterham met zoet of een tosti uit het vuistje voor lunch. Vis of vlees van de dag, bitterballen met frietjes of spaghetti napolitana voor avondeten. Hmmm, lekker! In het gezellige restaurant ben je altijd welkom!

Zin in een tof uitje met het hele gezin? Klik op de roze button!

Verkadefabriek

Boschdijkstraat 45
5211 VD Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

12 pareltjes in de Maashorst

12 pareltjes in de Maashorst

Zijn jullie al bekend met De Maashorst, hét oergebied van Brabant? In deze veelzijdige natuurparel kun je samen met de kinderen urenlang heerlijk klimmen, klauteren en ravotten!

Ontdek ze hier!