Pfff (6+)Terug naar het overzicht

zondag 27 september 2020
Geniet van deze bijzondere voorstelling bij de Verkadefabriek in Den Bosch!
De makers van Brrr (en de Sinterklaasvoorstelling Wachten op kado) komen met de voorstelling Pfff naar de Verkadefabriek. Een beeldend en absurdistisch verhaal over een oververhit dorpje dat sinds kort aan zee ligt. Het strand is nog nooit zo dichtbij geweest en nu er toch geen winters meer bestaan, is het dubbel lang genieten in de zomer.

Op een koude dag van 37 graden Celsius wordt het dorpje Middels door de burgemeester omgedoopt tot Inmiddels aan Zee. Meneer van Tiggelen voelt zich als een vis in het water. Letterlijk! Er beginnen namelijk al kieuwen achter zijn oren te groeien en tussen zijn tenen zitten vliezen.

Iedereen zweet, iedereen zwemt, iedereen zit onder de zonnebrand factor 70. Iedereen viert de zomer, maar hoe leuk is eeuwige zomer?

Ondertussen hoopt het plastic zich op het strand op. Het dreigt een monster te worden. Het beweegt, het sluipt, het kruipt langzaam het kleine dorpje in. Kunnen de bewoners van Inmiddels aan Zee het tij nog keren?

LET OP: kaartjes reserveren voor deze voorstelling kan alleen telefonisch via 073 6 81 81 60 (maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 18.30 uur zaterdag vanaf 13.00 uur en zondag vanaf 11.00 uur)

Verkadefabriek

Boschdijkstraat 45
5211 VD Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs